Πρόταση δυσπιστίας κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας – Ξεκινά στις 18:00 η τριήμερη συζήτηση

Petite Perle 300×250

Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μετά από μια ιδιαίτερα υψηλών τόνων ομιλία κατά την οποία χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ένοχο» και «εντολέα του παρακράτους».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ζήτησε από τη ΑΔΑΕ επίσημο έλεγχο για να διαλευκανθεί εάν πράγματι υπήρχαν επισυνδέσεις για τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, τον ΑΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρο, τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειαςκ. Λιακόπουλο, τον πρώην και νυν επικεφαλής της επιτροπής Εξοπλισμών κ. Λάγιο και κ. Αλεξόπουλο και τον ΑΓΕΣ κ. Λαλούση.

«Η απάντηση ήταν έξι στα έξι» είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «δημοσιογράφοι, ευρωβουλευτές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπουργοί, επιχειρηματίες, στελέχη των ενόπλων μας δυνάμεων, έχουν ταπεινωθεί, σε "στόχους" κι έγιναν βορά ενός παράνομου, πράγματι ρυπαρού δικτύου. Ενός εγκληματικού δικτύου, θα έλεγα εγώ. Που είχε όμως έδρα το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου. Και συντονιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Απευθυνόμενος στα έδρανα της συμπολίτευσης, τόνισε ότι κάποιοι μπορεί να θέλουν να «καταπιούν» αυτή την κατάσταση, είτε γιατί εκβιάζονται, είτε γιατί σκέφτονται την επανεκλογή τους, είτε γιατί θέλουν να αφήσουν τον κ. Μτησοτάκη να πιει μόνος το ποτήρι του εξευτελισμού.

«Σας συμπονώ και σας κατανοώ αλλά εμείς αυτή την εκτροπή δεν πρόκειται να την καταπιούμε», σημείωσε.

Στις 18:00 ξεκινά η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, στις 18:00 ξεκινά η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ