Δ. Κουτσούμπας για υποκλοπές: Κανείς δεν θα αποφύγει την απόδοση ευθυνών

Petite Perle 300×250

Πρόταση δυσπιστίας: Άρχισαν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών – Στο βήμα ο Δ. Κουτσούμπας

Ακούσαμε πολλά λόγια επί της ουσίας τίποτα, τη μομφή του το ΚΚΕ αντίθετα την εκφράζει εδώ και 4 χρόνια κυρίως μέσα από τον καθημερινό αγώνα, τόνισε ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή.

Αναφερόμενος στην υπόθεση των υποκλοπών μίλησε για ευθύνες του πρωθυπουργού που δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από υπεκφυγές. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης  οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις για όλες τις υποθέσεις είπε και συμπλήρωσε «τα ερωτήματα είναι αμείλικτα και ζητούν απαντήσεις».

Κανείς δεν πρόκειται να αποφύγει την απόδοση ευθυνών ούτε εσείς της κυβέρνησης που συμπεριφέρεστε σα να μην τρέχει τίποτα αλλά κι εσείς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που βάλατε την υπογραφή σας σε αυτό το θεσμικό πλαίσιο, ανέφερε ακόμα μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ανέλυσε και επέκρινε το νομικό πλαίσιο για τις παρακολουθήσεις σημειώνοντας μεταξύ με μια απλή εισαγγελική διάταξη μπορεί να γίνει η άρση απορρήτου.

Κάνετε ότι μπορείτε για να μείνει στο απυρόβλητο αυτό το νομοθετικό πλαίσιο είπε και αναφερόμενος στο θέμα των υποκλοπών στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ ανέφερε ότι έχουν προκύψει και νέα στοιχεία ενώ κατηγόρησε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι μπορούν για να θαφτεί το θέμα.

«Τόσο εσείς της κυβέρνησης όσο και εσείς του ΣΥΡΙΖΑ κάνατε ό,τι μπορούσατε για να θαφτεί ακόμα πιο βαθιά στο σκοτάδι η υπόθεση παρακολουθήσεων του ΚΚΕ» είπε χαρακτηριστικά.

Όλοι μαζί υπερασπίζεστε τη νομιμότητα των παρακολουθήσεων ανέφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ενώ κάνοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα ρίχνει όλα στον κ. Μητσοτάκη μη και βγει το συμπέρασμα ότι το αυτό το αίσχος έχει τη σφραγίδα και του ΣΥΡΙΖΑ.

ertnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ