Δε βιάζεται ο Γιώργος Κατσαμάνης

Petite Perle 300×250

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για τις 8 Οκτωβρίου 2023.

Στον Δήμο Μαλεβιζίου έχει ξεκινήσει να ξετυλίγεται σιγά-σιγά το παζλ των υποψηφιοτήτων με τον επιχειρηματία Γιώργο Κατσαμάνη, ανιψιό του τέως Προέδρου της Κοινότητας Γαζίου, Μιχάλη Κατσαμάνη να δηλώνει την πρόθεση του να ηγηθεί ψηφοδελτίου και να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρακολουθεί τις εξελίξεις, έχει ένα πυρήνα τουλάχιστον 30 προσώπων και στους συνομιλητές του δηλώνει ότι δε θα βιαστεί να πάρει τις τελικές αποφάσεις του. Οι οχλήσεις που δέχεται από αρκετό κόσμο του δίνουν δύναμη να συνεχίσει την προσπάθεια του για τη συγκρότηση ενός δυνατού αυτοδιοικητικού σχήματος με τεχνοκράτες αλλά και έμπειρα στελέχη, που θα φέρουν έναν άνεμο αλλαγής και σημαντικών παρεμβάσεων που χρειάζεται το Μαλεβίζι για να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά. Θεωρεί ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή υπό το Μενέλαο Μποκέα δεν έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα που περίμεναν οι πολίτες σε αρκετούς τομείς και χρειάζεται ένα όραμα αλλά και μία διαφορετική ρεαλιστική πρόταση που να δημιουργεί την ελπίδα και την προσδοκία για τους κατοίκους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ο Γιώργος Κατσαμάνης σχεδιάζει το επόμενο διάστημα να πυκνώσει τις επαφές του με ανθρώπους που επιθυμούν και μπορούν να προσφέρουν, συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις μαζί τους, προκειμένου να λάβει στη συνέχεια τις τελικές αποφάσεις του. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει γίνει συζήτηση σε καλό κλίμα μεταξύ του Γιώργου Κατσαμάνη και του Γιώργου Φασουλάκη που έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου.

Στην παρούσα φάση όλα είναι ανοιχτά στο Μαλεβίζι και δεν αποκλείεται να έχουμε και εκπλήξεις το επόμενο διάστημα που θα επιταχύνουν τις διεργασίες και θα δρομολογήσουν εξελίξεις με ανατροπές και συνεργασίες …

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ