Ηράκλειο: Απολογούνται για τα 13 κιλά κάνναβη που μετέφεραν με την …οδική βοήθεια

Petite Perle 300×250

Στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθούν, οδηγούνται σήμερα οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση μεταφοράς σχεδόν 13 κιλών κάνναβης με εταιρεία οδικής βοήθειας, την οποία χρησιμοποίησαν ως "ξεκάρφωμα", για να μην κινήσουν τις υποψίες των αστυνομικών.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων, δύο Ελλήνων 31 και 44 ετών και ενός Αλβανού 23 ετών, έχουν ασκηθεί κακουργηματικές ποινικές διώξεις. Οι τρεις τους φέρονται να επικαλέστηκαν βλάβη και να ζήτησαν συνδρομή για τη μεταφορά του ΙΧΕ αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του 31χρονου, στο οποίο είχαν κρύψει τα ναρκωτικά.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, που τους είχαν υπό παρακολούθηση, σε συντονισμένη επιχείρηση τους ακινητοποίησαν και πραγματοποίησαν έρευνα τόσο στους ίδιους όσο και στα οχήματα.

Στο αυτοκίνητο του 31χρονου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 κιλά και 840 γραμμάρια κάνναβη.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 31χορνου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 449,2 γραμμάρια κάνναβη, 36 φυσίγγια, 4 κινητά τηλέφωνα και ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατασχέθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ertnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ