Στην αστυνομία το θέμα με τις επιθέσεις των λεωφορείων στο Τσαλικάκι

Petite Perle 300×250

Έγινε αναλυτική ενημέρωση από τον Δήμο Μαλεβιζίου

Σε ενημέρωση των αστυνομικών αρχών προχώρησε ο Δήμος Μαλεβιζίου για τα περαστικά επιθέσεων σε βάρος των λεωφορείων του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου.

Τα περιστατικά αυτά σίγουρα δεν χαρακτηρίζουν το Μαλεβιζί και από την πλευρά του ο Δήμος Μαλεβιζίου καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας είχε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Καλλέργο Βουλγαράκη διαβεβαιώνοντας τον, πως ο Δήμος έχει ήδη αναλάβει επίσης πρωτοβουλίες ενημέρωσης συλλόγων και φορέων της περιοχής για την αρωγή τους προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση της αστικής γραμμής για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των περιοχών μας με όρους ασφάλειας για όλους.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο η κατάσταση ξέφυγε καθώς ένα λεωφορείο που περνούσε από το Τσαλικάκι εκτελώντας το συνηθισμένο δρομολόγιο του βλήθηκε με αεροβόλο όπλο με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι στην αριστερή πλευρά του.

Η καταγγελία έγινε επίσημα με έγγραφο της διοίκησης προς τον Δήμο Μαλεβιζίου για τη γραμμή Αεροδρόμιο- Γάζι- Καβροχώρι και διέρχονται μέσα από το Τσαλικάκι.

 Η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ μάλιστα, προειδοποιεί πως αν δεν ληφθούν μέτρα, θα αναγκαστεί να διακόψει τα δρομολόγια προς τον οικισμό! καθώς αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τις επιθέσεις στα λεωφορεία είναι σε εξέλιξη ένα χρόνο τώρα!

Ακολουθεί η επιστολή του ΚΤΕΛ

«Όπως γνωρίζετε όλα τα λεωφορεία μας με δρομολόγιο Αεροδρόμιο – Γάζι – Καβροχώρο διέρχονται από τον οικισμό Τσαλικάκη. Για χρονικό διάστημα πάνω από ένα χρόνο στον συγκεκριμένο οικισμό μια ομάδα «νεαρών» στα διερχόμενα λεωφορεία μας πετάει αβγά ή πέτρες παρενοχλώντας τη διέλευσή τους.

Αποκορύφωμα των παραπάνω το Σάββατο και στο δρομολόγιο των 16:20 Αεροδρόμιο – Γάζι μια ομάδα νεαρών με αεροβόλο όπλο έκανε επίθεση στο υπ ΄αριθμόν ΗΖΕ-6226 Αστικό Λεωφορείο με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι στην αριστερή πλευρά του.

Το περαστικό είναι απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Πέραν αυτού σας γνωρίζουμε ότι εάν επαναληφθεί παρόμοι περιστατικό τα λεωφορεία δεν θα διέρχονται πλέον από τον οικισμό για να αποφύγουμε πιθανό τραυματισμό εργαζομένου ή επιβατών».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ