Τελευταία Ενημέρωση:
Χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοση τους οι Νέοι Αλμυρού νίκησαν στο γήπεδο τους την πολύ καλή Ομόνοια με 1-0.
Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την Ομόνοια να είναι στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας και θα μπορούσε να ισοφαρίσει το πρώτο γκόλ του Καρτάκη από το πρώτο ημίχρονο αλλά ο Μπαντούνας αστόχησε από την άσπρη βούλα σε πέναλτυ που εκτέλεσε.
Στο 17 στην πρώτη φάση του ματς ο Καρτάκης εκτέλεσε φάουλ από μακρυά και πλάγια θέση ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και έτσι έγινε το 1-0.
Στο 28 από καλή θέση ο Μπαντούνας σούταρε αλλά με σωτήρια κόντρα ο Ρεμυδιανάκης έσωσε σίγουρο γκολ.

Στο 32 φάουλ του Θεοδοσάκη μόνος ο Μαυροπάνος με κεφαλά αστόχησε.
Στο 45 σέντρα του Ρούκου και κοντινή κεφαλιά του Καναβάκη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 62′ η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι που παραχώρησε ο Ρεμυδιανάκης το εκτέλεσε ο Μπαντούνας και έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 76 φάουλ του Ρούκου η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η κοντινή κεφαλιά του Τσαβολάκη έφυγε άουτ.
Νέοι Αλμυρού: Bασιλάκης,Κοκολογιαννάκης,Αρβανίτης,Στρατάκης,Ρεμυδιανάκης,Παρασκάκης, Τσαβολάκης,Καρτάκης,Ρούκος,Καναβάκης
Ομόνοια: Καλογεράκης,Θεοδοσάκης,Σερλιδάκης,Μπαφάκης,Μαυροπάνος,Σταυράτης, Χριστοδουλάκης,Κουρλετάκης,Μπουγάς,Μπαντούνας,Πολίτης