Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 29 Ιανουαρίου

08:00-09:30 Στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π.Κανελοπούλου μετά παρόδων.Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη, πρατήριο καυσίμων Ξενάκη, Nissan Βενέρη, επιχειρήσεων Γρηγόρη, Βαμβουκάκη, Μερονιανάκη.Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ.σταθμού ΕΡΑ – 4, του s.m.Σκλαβενίτη και του ξενοδοχείου Κοράλι.

08:00-14:00 Στο κέντρο του Ηρακλειίου, τμηματικά στις οδούς Μονοφατσίου, Μαρογιώργη, Γιαννίκου, Βροντησίου, Λουτσάκη, Καλογήρου, Ριανού, Ρωμανού, Κουνάλη Χουλογιάννη, Θεασσαλονίκης και Μυλοποτάμου.Επίσης στην οδό Σπιναλόγκας από την οδό Ρωμανού μέχρι την οδό Γιαννίκου.

10:00-11:30 Στις περιοχές Κορώνη Μαγαρά, εκκλησίας Αγ.Ιωάννη Ελεήμονα, δεξαμενής Μασταμπά, Αναπηρικών, Χρυσοβαλάντου, Σώπατα, Αριφάκη Μετόχι, στο Κορακοβούνι στην περιοχή της επιχείρησης Φοινίτση.Στην Πλατεία Σινάνι, στην περιοχή του πρώην εργ.Βαθυπέτρου, του Ατσαλένιου στην περιοχή του γηπέδου ΠΟΑ και της πρώην ταβέρνας Κουνέλια.Στις οδούς Ηρακλή μετά παρόδων, Λ.Παπαναστασίου από την Λ.Κνωσού έως τέρμα προς το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων, Ούλαφ Πάλμε από την οδό Εθνομαρτύρων έως την οδό Ευμαθίου μετά παρόδων Επίσης στις οδούς Παπαπέτρου Γαβαλά και Εθνομαρτύρων μετά παρόδων και στις περιοχές των επιχειρήσεων s.m. Bασιλόπουλου στην οδό Πετρακογιώργη, s.m.Χαλκιαδάκη στην οδό Ηρακλή και στην οδό Ουλαφ Πάλμε και σκαπτικών Σαριδάκη στην οδό Ούλαφ Πάλμε.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου

08:00-11:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στα χωριά Ποταμιές, Καλό χωριό, Κόξαρη, Βορίτσι, Σκοτεινό, Χαρασσό, Πάνω Γούβες καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

08:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στη Χερσόνησο στις περιοχές των πλυντηρίων Σηφάκη, του καταυλισμού ΣΕΑΠ, των κατασκηνώσεων Κυριακάκη, των εγκαταστάσεων κιν.τηλεφ.Στετ Ελλάς, των κρητικών γκολφ και του Asgua plus.Στην Πάνω Χερησόνησος στην περιοχή του Βιολογικού Χερσονήσου και του δρόμου του δρόμου προς τα σκουπίδια καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Τρίτη 31 Ιανουαρίου

08:00-10:00 Στο Δ.Βιάνου στα χωριά Μέση, Α&Κ.Βιάννος, Λουτράκι Βιάννου, Βαχός, Αμιρά, Κεφαλοβρύση, Κρεβατάς, Αγ.Βασίλειος, Πεύκος, Κάτω Σύμη, Λουτράκη Κάτω Σύμης, Καλάμι, Συκολόγος, Ψαρή Φοράδα, Τέρτσα, Άρβη, ξηρόκαμπος Άρμης, Φαφλάγγο καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00 -10:00 Στο χωριό Βώροι του Δ.Φαιστού, στην περιοχή της βιοτεχνίας Ασκοξυλάκη Εμμ.

08:00 -10:00 Στα Σπήλια, μετά την εκκλησία της Αγ.Ειρήνη, 200 μέτρα.

08:00-12:00 Στη Χερσόνησο, στην εθνική οδό Ηρακλείου – Αγ.Νικολάου, στην περιοχή του κόμβου Καστελίου και του εργοταξίου Τζιράκη Αναστ.

08:00-14:00 Στο Κοκκίνη Χάνι στο δρόμο προς Ανώπολη, πλησίον του Δημοτικού σχολείου, στην περιοχή της οικίας Χουρδάκη Μαρίας.

08:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στον Αγκισαρά, στις περιοχές της διακλάδωσης προς το Οροπεδίου Λασιθίου, των ξενοδοχείων Όαση, Bella Maris, Anissa Beach, Laguna, Costa Mare, Zorbas Village, Serita Beach, Okeanis και ξενοδοχείο Γαλήνη.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου

08:00-10:00 Στο Δ.Βιάνου στα χωριά Μέση, Α&Κ.Βιάννος, Λουτράκι Βιάννου, Βαχός, Αμιρά, Κεφαλοβρύση, Κρεβατάς, Αγ.Βασίλειος, Πεύκος, Κάτω Σύμη, Λουτράκη Κάτω Σύμης, Καλάμι, Συκολόγος, Ψαρή Φοράδα, Τέρτσα, Άρβη, ξηρόκαμπος Άρμης, Φαφλάγγο καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-15:00  Στον οικισμό Ανάληψη Χερσονήσου και στις περιοχές των ξενοδοχείων Λύττος και Καλντέρα.Επίσης στις περιοχές της επιχείρησης Δρούλου και του θερμοκηπίου Βισκαδούρου.

08:00-15:00 Στον οικισμό Ανάληψη Χερσονήσου και στις περιοχές των ξενοδοχείων Λύττος και Καλντέρα.Επίσης στις περιοχές της επιχείρησης Δρούλου και του θερμοκηπίου Βισκαδούρου.

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου

07:30-16:00 Στην Άνω Φορτέτσα, στην περιοχή του 12ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου και στις οδούς, Γεράσιμου Λετιτζή, Ναυαρίνου, Σόλωνος, Μακρυγιάννη, Πλούταρχου, Αδύμνου, Θαλή, Κρατίνου.

08:00-11:00 Στη Φορτέτσα στην περιοχή της συμβολής των οδών Λήμνου και Σόλωνος και της επιχείρησης υδραυλικών Σαλιάρη.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου

08:00-14:00 Στο χωριό Μεταξοχώρι στη θέση Ρημάμπελλα, στη περιοχή των εγκαταστάσεων του ΧΥΤΑ Επανωσήφη.

08:00-16:00 Γενικά στο χωριό Έμπαρος του Δ.Βιάννου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ