Με σούπερ Αντωνακούδη ο ΟΦΑΜ 3-0 την Γόρτυνα

Petite Perle 300×250

Εύκολα ο ΟΦΑΜ με ηγέτη και καλύτερο παίκτη του αγώνα τον Αντωνακούδη επικράτησε με 3-0 της Γόρτυνας για την 11η αγωνιστική της Β1 κατηγορίας της ΕΠΣΗ.

Στο 2ο λεπτό η πρώτη φάση από την Γόρτυνα με σουτ του Ρογδάκη με την μπάλα να φεύγει άουτ .

Δύο λεπτά μετά ο ΟΦΑΜ απάντησε με ένα άστοχο σούτ του Αντωνακούδη να αποκερούει ο τερματοφύλακας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 7ο λεπτό ήρθε το 1-0 με τον Αντωνακούδη να επιχειρεί εύστοχο σουτ έξω από την περιοχή .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην συνέχεια η Γόρτυς προσπάθησε να φέρει το μάτς στα ίσια σε δύο φάσεις με τον Μάλο όμως ο Μπάμπης αντέδρασε σωστά διώχνοντας μακριά την μπάλα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 25' φάουλ έξω από την περιοχή για τον Νοικοκυράκη η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 42' ο ΟΦΑΜ είχε μεγάλη φάση καθώς μετά από σύγχυση της άμυνας ο Νοικοκυράκης βρέθηκε στην καρδιά της περιοχής όμως το πλασέ το έστειλε πάνω στον τερματοφύλακα σε κενό σχεδόν τέρμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο μέρος στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΟΦΑΜ είχε την υπεροχή απειλώντας την εστία του Κολουντζάκη δύο φορές χωρίς αποτέλεσμα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 75΄ η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε όταν ο Αντωνακούδης βρέθηκε μες την περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 σημειώντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το τελικό 3-0 έγραψε στο 88' ο Αλεξάκης όταν σε ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα από κοντά μετά από σούτ του Αντωνακούδη διαμόρφωσε το τελικό σκόρ .

ΟΦΑΜ: Μπάμπης,Μυτάκης,Νοικοκυράκης,Ορφανός,Αεράκης,Βάβουλας(71' Παππάς) ,Γιαννακούδης,Διαλυνάς(83' Χαντές), Σωμαράκης(46΄ Μιχελακάκης),Αντωνακούδης,Πανταζής(33' Αλεξάκης)

Γόρτυς: Κολουντζάκης,Δαριβιανάκης,Μάλο Μαντρίν,Μάλο Ντιντάν, Γιοτοπούλι,Μάλο Γιονίντ,Ματίγια Κλέβις(46΄Δαριβιανάκης),Σκούρτι(46΄Αγκάλιου),Κωνσταντινομανωλάκης(80' Ξαγοραράκης),Ξηρουδάκης,Ρογδάκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ