Δεν κατεβαίνει στον αγώνα κυπέλλου η Τύλισος-Τι δήλωσε ο Βασίλης Κουβίδης

Petite Perle 300×250

H Τύλισος ενημέρωσε πως δεν θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση της 2ης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με αποτέλεσμα ο Ζαρός να πάρει την πρόκριση άνευ αγώνος στον επόμενο γύρο του θεσμού. Διαβάστε τη δήλωση του Β. Κουβίδη.

Όπως αναφέρει στις δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Τυλίσου, εξάντλησε όλες τις πιθανότητες ώστε η ομάδα του να έχει μία σωστή παρουσία στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Ζαρό εκτός έδρας, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, αφού οι τραυματισμοί, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και αυτές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών του συλλόγου, δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα. O Βασίλης Κουβίδης αναφέρει ότι κατέθεσε αίτημα αναβολής του αγώνα, όμως ο Ζαρός δεν το έκανε αποδεκτό.

Αναλυτικά τα όσα Πρόεδρος της Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης:

«Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο, αλλά δεν θα μπορέσουμε να δώσουν το παρών στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ζαρό την Τετάρτη. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι τραυματισμοί, αλλά και υποχρεώσεις των φοιτητών της ομάδας μας, δεν μας επιτρέπουν να έχουμε σωστή παρουσία στον αυριανό αγώνα. Ζητήσαμε από την ομάδα του Ζαρού την αναβολή του αγώνα και την διεξαγωγή του μία εβδομάδα μετά, αλλά το αίτημα μας δεν έγινε αποδεκτό. Ως εκ τούτου ενημερώσαμε την αρμόδια επιτροπή ότι δεν θα μπορέσουμε να δώσουμε το παρών στον αυριανό αγώνα.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ