"Ευτυχώς, υπάρχει Δικαιοσύνη! Κάποιος φταίει τελικά και όχι εγώ"

Petite Perle 300×250

Ο ιδιοκτήτης του Italian Factory Outlet, Ακης Παινεσάκης, μιλά στο Parakritika.gr για τον δικαστικό αγώνα που… συνεχίζεται, μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου

Επιστρέφει στις δικαστικές αίθουσες το "σίριαλ" με την προσφυγή του ιδιοκτήτη του καταστήματος Italian Factory Outlet, Άκη Παινεσάκη, κατά της ΔΕΥΑΧ, για τις κατ' επανάληψη μεγάλες ζημιές στην επιχείρησή του στον κόμβο του Κλαδισού, μετά από ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες που απέδειξαν πως το έργο που πραγματοποιήθηκε εκεί από την επιχείρηση, για να διορθωθούν οι προηγούμενες… "ατέλειες", τελικά… δεν άντεξε!

Η συγκεκριμένη υπόθεση αφορά ζημιές το 2015 και το 2017 λόγω υπερχείλισης του ποταμού Κλαδισού. Πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί ο τότε πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ και δύο προϊστάμενοι σε φυλάκιση 8 μηνών, για πρόκληση πλημμύρας και σωματική βλάβη εργαζόμενου της επιχείρισης. Ωστόσο, στο Εφετείο και οι τρεις αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών.

Όμως, πλέον η απόφαση του Αρείου Πάγου που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα αναιρεί το Εφετείο και οδηγούμαστε εκ νέου σε ακροματική διαδικασία.

Σχολιάζοντας την απόφαση του Αρείου Πάγου, που επαναφέρει τη διαδικασία στις δικαστικές αίθουσες, ο κ. Παινεσάκης τονίζει… "Υπάρχει Δικαιοσύνη. Κάποιος φταίει τελικά και όχι εγώ για όλα όσα έγιναν. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε αυτά που πρέπει να μας αποζημιώσουν για όλα όσα καταστράφηκαν τόσες φορές στο κατάστημά μου. Κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί πουθενά στην Ελλάδα! Με την πρώτη δυνατή βροχόπτωση, το κατάστημα να πλημμυρίζει! Ακόμη και όταν ολοκληρώθηκε η παρέμβαση της ΔΕΥΑΧ, μετά από δύο καταστροφικές πλημμύρες, και με διαβεβαίωναν ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι ανάλογο… τελικά συνέβη και ακόμη χειρότερο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και επαναλαμβάνω…. Δεν μπορεί να φταίω εγώ για ότι έγινε, να θέλω εγώ να καταστρέψω το μαγαζί μου, την περιουσία μου".

parakritika.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ