Έλληνας από τον Καναδά ο νεκρός άντρας που βρέθηκε στο φαράγγι της Αράδαινας

Petite Perle 300×250

Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε για την ανάσυρση του άντρα που εντοπίστηκε κάτω από την γέφυρα της Αραδαίνας χωρίς τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα Έλληνα που γεννήθηκε το 1979. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο άτυχος άντρας φαίνεται να διέμενε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Καναδά.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν λίγο αργότερα το όχημα του άτυχου άντρα και μέσα εντόπισαν το διαβατήριου του.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι τις δυο προηγούμενες μέρες είχαν δει αρκετές φορές τον άτυχο άντρα να τριγυρίζει στην περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα τα ακριβή αίτια που συντέλεσαν στην πτώση του άτυχου άντρα με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι τον άτυχο άντρα εντόπισε το μεσημέρι της Τρίτης ένας περιπατητής ο οποίος κάλεσε αμέσως σε βοήθεια. Στο σημείο της τραγωδίας στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από την πυροσβεστική υπηρεσία με την συμμετοχή τεσσάρων αντρών από το κλιμάκιο της Ανώπολης και από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βρυσών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ