Ενίσχυση με Νίκο Χριστογεώργο στο τέρμα για τον ΟΦΗ

Petite Perle 300×250

Ο Νίκος Χριστογεώργος είναι η νέα μεταγραφή του ΟΦΗ και έρχεται να προστεθεί στο τέρμα μετά την αποχώρηση του Σόνι Στίβενς.

Ο ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτηση και τερματοφύλακα μετά τον δανεισμό του Στίβενς στη Ντε Χάαγκ και συμφώνησε σήμερα Τρίτη με τον Παναθηναϊκό για να αποκτήσει τον 23χρονο Χριστογεώργο.

Ο νεαρός γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο 2.5 ετών με την Κρητική ομάδα και την Τετάρτη θα ταξιδέψει για το Ηράκλειο για να ενσωματωθεί με τον ΟΦΗ.

Φέτος είχε αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό Β' στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Νίκου Χριστογεώργου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, γεννημένος στις 3 Ιανουαρίου 2000, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού ενώ μετρά 2 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και συνολικά 20 συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό Β'.

Έχει χριστεί διεθνής με τις U19 και U21 της χώρας μας.

Νίκο, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ!"

Ο Χριστογεώργος προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα των "πρασίνων" από την ακαδημία του Παναθηναϊκού το 2019.

Εντοπίστηκε από τους ανθρώπους της ακαδημίας του Παναθηναϊκού στα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα το 2016, ενώ υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του την 1η Ιουλίου 2020 στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη (2-0). Είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024.

Η ανακοίνωσητου ΠΑΟ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Νίκου Χριστογεώργου στον ΟΦΗ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας εντάχθηκε στην ακαδημία του Τριφυλλιού σε ηλικία 16 ετών και έκανε επαγγελματικό συμβόλαιο στα 18 του. Κατέγραψε δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ