Ξεκίνημα με το δεξί για το ΓΕΛ Γαζίου σκόρπισε 9-0 το Πειραματικό (φώτο)

Petite Perle 300×250

Επίδειξη δύναμης έκανε στην πρεμιέρα του σχολικού πρωταθλήματος το ΓΕΛ Γαζίου και συνέτριψε στο Μαρτινέγκο με 9-0 το Πειραματικό, δείχνοντας ότι φέτος ο στόχος του πρωταθλητή Κρήτης δύσκολα θα τους ξεφύγει.

Οι παίκτες του Γιώργου Κορτσινίδη καθάρισαν το παιγνίδι από το πρώτο ημίχρονο όταν βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 χάρις σε τέρματα του Φανουράκη με σουτ μέσα από την περιοχή στο 17΄, του Ζαχαριουδάκη με κοντινό πλασέ στο 21΄ και του Γανόπουλου στο 36΄ μετά από έξοχη προσπάθεια και κόψιμο του Βιδιαδάκη.

Στην επανάληψη η επικράτηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΕΛ Γαζίου ήταν ολοκληρωτική με αποτέλεσμα να τελειώσει το παιγνίδι με 9-0.

Στο 38΄ ο Βιδιαδάκης με κοντινό πλασέ έκανε εύκολα το 4-0, για να έρθει στο στο 43΄ ο Ντάγια με προσωπική προσπάθεια και σουτ να κάνει το 5-0.

Στο 49΄ ο Ζαχαριουδάκης επιχείρησε σέντρα σουτ ο τερματοφύλακας δε μπόρεσε και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα για το 6-0, ενώ στο 54΄ ο Ξημεράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 7-0.

Στο 62΄ ο Φαϊτάκης με κοντινό σουτ πέτυχε το 8-0 και στο 65΄ ο Ζαχαριουδάκης με ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 9-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΓΕΛ ΓΑΖΙΟΥ: Σηφάκης, Βιδιαδάκης, Σαλούστρος, Μακράκης, Καλαιτζάκης, Ζαχαριουδάκης, Γανόπουλος, Φανουράκης, Σημαντηράκης, Ντάγια, Πιστικός

Έπαιξαν και οι Φαϊτάκης, Αλεξανδράκης, Ξημεράκης, Παπαδάκης, Φοβάκης

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ: Καλαιτζάκης, Σκραφνάκης, Ανδριαδάκης, Τσακαλάκης, Λουκογεωργάκης, Λυγεράκης, Καρανδινός Μ, Δημοσθένους, Δασκαλάκης, Παπαδάκης, Καρανδινός Ρ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ