Αιματηρό επεισόδιο στο Ρέθυμνο: Αφού έλαβαν εξιτήριο απολογούνται σήμερα ο 26χρονος και ο αστυνομικός

Petite Perle 300×250

Ελεύθεροι, χωρίς να τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος, αφέθηκαν χθες, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, οι τέσσερις από τους έξι άνδρες που φέρονται να ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο

Ελεύθεροι χωρίς να τους επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος αφέθηκαν χθες Τρίτη 31 Ιανουαρίου, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, οι τέσσερις από τους έξι άνδρες που φέρονται να ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, έξω από μπαρ στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.

Τόσο οι τρεις νεαροί από τον Μυλοπόταμο, όσο και ο 50χρονος πατέρας του αστυνομικού, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, το μεσημέρι αναμένονται να περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας οι δύο φερόμενοι ως βασικοί "πρωταγωνιστές" του συμβάντος: Ο λόγος για τον 26χρονο από τον Μυλοπόταμο και τον 33χρονο εν ενεργεία αστυνομικό. Αμφότεροι συνέχισαν να νοσηλεύονται χθες Τρίτη, σε νοσοκομεία της Δυτικής Κρήτης.

Τη χθεσινή ημέρα εισήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου πρώτα ο 50χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του μπαρ και πατέρας του 33χρονου αστυνομικού. Ο εν λόγω κατηγορούμενος υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα απολογητικό υπόμνημα, όπου φέρεται να υποστήριξε ότι αρνείται κάθε κατηγορία που του αποδίδεται.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο 50χρονος, όσο και οι τρεις νεαροί από τον Μυλοπόταμο κατηγορούνται για συμπλοκή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Ο 50χρονος αφέθηκε τελικά ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από τα Δικαστήρια, έφτασαν οι τρεις νεαροί που βαρύνονται με τις ίδιες κατηγορίες. Πρόκειται για τρεις στενούς συγγενείς του 26χρονου τραυματία, ηλικίας 22, 27 και 28 ετών. Και οι τρεις φέρονται να αρνήθηκαν τις αποδιδόμενες κατηγορίες. Μετά το πέρας των απολογιών, αφέθηκαν – και αυτοί – ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να μεταφερθούν στα Δικαστήρια Ρεθύμνου – αφού προηγουμένως έχουν λάβει εξιτήριο από τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονταν και χθες – ο 26χρονος και ο 33χρονος αστυνομικός.

Αμφότεροι κατηγορούνται για συμπλοκή και παράβαση του νόμου περί όπλων (πλημμελήματα). Όσο αφορά την ποινική δίωξη για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης αναμένεται να προσωποποιηθεί κατά την ανάκριση.

neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ