Επιχειρηματίας από την Αθήνα θα καλύψει το ποσό για να σωθεί η 15χρονη Ανθή

Petite Perle 300×250

Η 15χρονη δίνει τη δική της μάχη για να κερδίσει τη ζωή .

Μία επιχειρηματίας από την Αθήνα, που δεν επιθυμεί να δημοσιευτεί το όνομα της θα καλύψει το ποσό που απομένει για μεταφερθεί η 15χρονη Ανθή στην Γερμανία και να υποβληθεί σε χειρουργείο .

Η επιχειρηματίας, συγκινημένη από την ανάρτηση της Αποστολής αγάπης, επικοινώνησε με τα μέλη της ομάδας και δήλωσε παρούσα στον αγώνα της οικογένειας για να σώσουν το παιδί τους και να πραγματοποιήσει το «ταξίδι στη ζωή».

Η ανάρτηση της Αποστολής αγάπης

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα❤️❤️❤️
Sos sos sos ‼️‼️‼️
Ότι και να πούμε για εσάς είναι λίγο ..
Σήμερα όλη μέρα δεχομαστε μηνύματα από κόσμο που θέλει να βοηθήσει την 16χρονη.
👉Επιχειρηματίας από Αθήνα (γυναίκα που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της) επικοινώνησε μαζί μας και θα καλύψει σχεδόν όλο το ποσό που έχει μείνει για να μεταφερθεί το κορίτσι στην Γερμανία.
👉Αυριο το πρωί θα έχουμε αναλυτικά το ποσό που έχει μπει στην τράπεζα από όλους εσας (θα το αναρτήσουμε μαζί με το αποδεικτικό της τράπεζας) και στην συνέχεια θα συμπληρώσει ο άνθρωπος το υπόλοιπο ποσό.
♦️Άρα εδώ σταματάμε να βάζουμε χρήματα καθώς η οικογένεια καλύφθηκε!‼️‼️‼️‼️
Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας χαρίζει υγεία!!!!
Με εκτίμηση
Αποστολή Αγάπης

Υπενθυμίζεται ότι το 15χρονο κορίτσι από το Ηράκλειο δίνει μάχη με οστεοσάρκωμα και από το 2015 έως και σήμερα η μικρή έχει κάνει ήδη 7 χειρουργικές επεμβάσεις με δυσβάσταχτο για την οικογένεια κοστολόγιο κάθε φορά.

cretapost.gr

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ