Κύπελλο ΕΠΣΗ: Λύγισε στις καθυστερήσεις το Άλογο Μαλεβιζίου 1-3 από τον Θρίαμβο Αναλήψεως

Petite Perle 300×250

Το Άλογο Μαλεβιζίου φιλοξένησε τον Θρίαμβο Αναλήψεως για τη 2η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Μόλις στο 8ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκόρ με τον Λυμπερόπουλο .

Τα επόμενα λεπτά το Άλογο ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε στο 28' με υπέροχο σούτ του Σημαιάκη έξω από την περιοχή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 1-1 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εν συνεχεία, η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε στο τρίτο μισό του γηπέδου με αποτέλεσμα να χαθούν ευκαιρίες για να γίνει η ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο.

Οι αμυντικοί του Θρίαμβου ωστόσο την τελευταία στιγμή κατάφεραν να μη δεχτούν κάποιο γκόλ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο δεύτερο μέρος, ο Θρίαμβος Αναλήψεως ήταν καλύτερος στο γήπεδο πίεσε το Άλογο και οι αλλαγές του Μάϊκ Παρθενάκη δεν βοήθησαν όσο έπρεπε την ομάδα .

Το γκόλ της νίκης για το 1-2 ήρθε στο 91' με τον Μανδουράρη και η επισφράγιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση στο 94' με τον ίδιο παίκτη για να γράψει το τελικό 1-3 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Άλογο Μαλεβιζίου: Καπετανάκης,Ζερβός,Χριστοδουλάκης,Περάκης(60' Γκούφας),Παπαδάκης,Δίπλας,Φαρσάρης(75' Νικηφόρος), Πατεράκης(60' Πυτικάκης),Σχοιναράκης(75' Παρασύρης),Σημαιάκης,Ανδρουλάκης

Θρίαμβος Αναλήψεως: Καλομοίρης,Λαπιδάκης,Κατέλας,Περβολαράκης,Μανδουράρης,Αργυρός,Γκούρο Εντ.(46' Κοκκινάκης), Λυμπερόπουλος,Κουτούλας,Πεκούροφ,Γκίνι(46' Γκούρο Τ.)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ