Απολογούνται για τις κλοπές σε Μαλεβίζι και Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Στην ανακρίτρια Ηρακλείου, προκειμένου να απολογηθούν, οδηγούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες, ηλικίας 24 και 27 ετών, που κατηγορούνται ότι μέσα σε 12 μέρες είχαν προβεί σε κλοπές από πέντε επιχειρήσεις των δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.

Οι δύο ημεδαποί, που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος, φέρονται να προέβησαν και σε δύο απόπειρες κλοπής. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, η δράση τους έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα από τις 17 έως τις 29 του περασμένου Ιανουαρίου. Χρησιμοποιώντας μια μοτοσικλέτα άρπαξαν χρήματα και κινητό τηλέφωνο, συνολικής χρηματικής αξίας 1.680 ευρώ, ενώ παράλληλα προκάλεσε και φθορές.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης δράσης Ηρακλείου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, κλεμμένο κινητό τηλέφωνο το οποίο αναγνωρίστηκε και επιστράφηκε στον παθόντα και η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ο ένας εξ αυτόν κατηγορείται ακόμα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

ertnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ