Ανώτερος ο Ανθεστίωνας 2-0 την Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Ο Ανθεστίωνας κέρδισε την άτυχη Δαμάστα με 2-0 καθώς οι φιλοξενούμενοι είδαν δύο ποδοσφαιριστές τους να αποχωρούν με τραυματισμό και τον Πεταλάκη με αδιαθεσία πριν τον αγώνα και δεν αγωνίστηκε .

Η Δαμάστα απείλησε με τον Βατσίνα και τον Τζουβάρα που είχαν δύο άστοχα σούτ προς την εστία .

Το γκόλ ήρθε για τους γηπεδούχους στο 36' με υπόδειξη πέναλτυ σε χέρι του Τσιντάρη με τον Σεραφειμίδη να μην αστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0 .

 Ο Ανθεστίων στο δεύτερο μέρος είχε δύο ακόμα καλές στιγμές με τον Σεραφειμίδη και Μπερνίκου, οι οποίες όήταν εκτός στόχου.

Η Δαμάστα στο 75ο λεπτό, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοκορέλια οι αμυντικοί έσωσαν την μπάλα στην γραμμή και έδιωξαν αποτελεσματικά .

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Χρηστάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με κοντινό εύστοχο πλασέ 'εγραψε το τελικό 2-0 .

Συνθέσεις:

Ανθεστίων : Κασσωτάκης, Σαριδάκης, Μελαδάκης, Γκιούνγκα, Δρακάκης, Σταματάκης, Χρηστάκης, Χατζάκης, Κεφάκης, Σεραφειμίδης, Μπερνίκου

Δαμάστα: Χατζιδάκης, Μηλιαράκης, Κοκορέλιας, Σερλιδάκης, Τσιντάρης (70′ Κωστάκης), Κουτσοποδιώτης (80′ Χαραλαμπάκης), Τζουβάρας, Βατσινάς, Κλαπάκης (46′ λ.τ. Ρουμπάκης), Κοσμάς (20′ λ.τ. Αποστολάκης), Ταμπάκης (70′ Στρατήγης)

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ