Με τρία πέναλτι η Τύλισος 4-2 την Ομόνοια-Δύο κόκκινες για τους φιλοξενούμενους (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Σημαντική νίκη πέτυχε στο γήπεδο της η Τύλισος επί της αξιόμαχης Ομόνοιας με 4-2 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το παιγνίδι είχε πολύ ένταση, τέσσερα πέναλτι και δύο αποβολές για την Ομόνοια που στο τέλος της συνάντησης διαμαρτυρήθηκε έντονα στο διαιτητή της συνάντησης για τα σφυρίγματα του.

Σε γενικές γραμμές η νίκη της Τυλίσου ήταν δίκαιη παρά τις ελλείψεις αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες της έπαιζαν στην ουσία χωρίς προπόνηση.

Στο 12' ο Μιχελουδάκης ανατράπηκε εντός περιοχής από το Μπαφάκη και ο ίδιος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0 για την Τύλισο. Στο 18' ο Μπατούνας με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε 1-1 για την Ομόνοια.

Στο 27' ο Μανιούδης μπήκε μόνος στην περιοχή ανατράπηκε από τον Καλογεράκη και καταλογίστηκε το καθαρό πέναλτι. Ξανά ο Μιχελουδάκης ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 2-1.

Στο 37' απευθείας φάουλ του Μπατούνα έδιωξε δύσκολα ο Τσαχάκης. Στις καθυστερήσεις η Τύλισος κέρδισε έμμεσο φάουλ ο Μανιούδης έστρωσε στον Παπάζογλου ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ πέτυχε το 3-1

Στο 56' δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Καλογεράκη

Στο 65' ο Περισυνάκης με ωραία προσπάθεια μπήκε στην περιοχή αλλά το κοντινό πλασέ απέκρουσε σωτήρια ο Τσαχάκης

Στο 75' φοβερό διαγώνιο σουτ του Μανιούδη έδιωξε εκπληκτικά ο Καλογεράκης Στο 76' μέσα ο Ξυλούρης έξω ο Μανιούδης.

Στο 80'ο Πολίτης ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μαματζάκη και ο Μπατούνας με εύστοχο κτύπημα πέναλτι μείωσε σε 3-2

Στο 81' ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κουρτελάκη για εξύβριση

Στις καθυστερήσεις ο Αμαραντίδης κέρδισε πέναλτι με το οποίο ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 4-2. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε για εξύβριση ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Φραγκιαδάκης.

Τύλισος: Τσαχάκης, Παπάζογλου, Ευριπίδου(72΄ Σαβουιδάκης), Αργυρούπολη, Σαμαριτάκης, Ταβουλαρέας, Μαματζάκης, Μάτσα, Μιχελουδάκης, Μανιούδης Αμαραντίδης.

Ομόνοια: Καλογεράκης, Σταυγιανουδάκης(60΄ Μαυρόπουλος), Πολίτης, Μπαφάκης(60΄ Περισυνάκης), Φραγκιαδάκης, Γεωργαλής, Παπαδάκης, Κουρτελάκης, Βιολάκης, Μπατούνας,Γούρλας

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ