Επιστροφή έκπληξη με άνδρα παίκτη στο Survivor

Petite Perle 300×250

Οι προσθήκες παικτών για κόκκινους και μπλε, Survivors και μαχητές, δεν έχουν τελειώσει για το Survivor All Star. Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αναμένεται σύντομα να δούμε και τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ο διάσημος TikToker αποτελεί το κρυφό χαρτί του Ατζούν. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με την παραγωγή.

Αναμένεται να ενημερωθεί για το πότε θα αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο και Survivor All Star.

Το κοινό του περιμένει πώς και πώς να τον δει και πάλι στο παιχνίδι, όμως, εκείνος κρατάει το αν θα μπει ή όχι σαν επτασφράγιστο μυστικό. Να θυμίσουμε μάλιστα πως και στον περασμένο κύκλο που συμμετείχε, δεν είχε μπει από την αρχή αλλά λίγο αργότερα και οι ατάκες του έγιναν viral ουκ ολίγες φορές.

Η ατάκα Λιανού που προμηνύει νέα είσοδο στο Survivor All Star

Μία από αυτές τις ατάκες του ακούστηκε και στο αποψινό επεισόδιο, διά στόματος Γιώργου Λιανού, την ώρα που περιέγραφε έναν αγώνα. Αυτό για κάποιους σημαίνει πως ο Λιανός προμηνύει τη νέα είσοδο στο παιχνίδι, με τον δικό του τρόπο.

«Για να δούμε, μπορούν οι Μπλε να συνεχίσουν αυτή την καλή αρχή που έκαναν στα δεύτερα ματσαρίσματα; Γιατί όλο το άλλο, όπως λέει και μια ψυχή στην Αθήνα, είναι όλο λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός. Και το σχόλιό του ήταν φυσικά άμεση αναφορά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Ο κύκλος μου μέσα σε αυτό το παιχνίδι το πιο ωραίο συγκλονιστικό, Δύσκολο , πανέμορφο , ιδιαίτερο δεν έχει κλείσει ακόμα.

Με ρωτάτε αν το ξαναέκανα και αν πήγαινα στο all star όπου θέλετε όλοι να με δείτε πάρα πολύ. Σας απαντάω λοιπόν ότι ναι με 1000 θα το ξανά έκανα όσες φορές και αν μου γινόταν πρόταση» αναφέρει σε μια ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ