ΕΠΟ: «Θετική απάντηση από Αυστραλία για τον τελικό Κυπέλλου υπάρχουν επαφές και με την Κρίσταλ Πάλας»

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Θετική απάντηση από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας ώστε να φιλοξενηθεί εκεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet απέσπασε η ΕΠΟ.

«Λευκός καπνός» φαίνεται ότι προκύπτει αναφορικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο εξωτερικό.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΕΠΟ, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στο ενδεχόμενο να συζητήσει τη φιλοξενία του τελικού στη χώρα λόγω και της ομογένειας, με τις συζητήσεις να δρομολογούνται να ξεκινήσουν σύντομα.

Μάλιστα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο με την ΕΠΟ να τονίζει ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται με τον αγγλικό σύλλογο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της»
.

πηγή: www.sport-fm.gr

Related Articles