Μεγάλη νίκη με ανατροπή η Αγία Βαρβάρα 2-1 τον Άγιο Δημήτριο (φώτο)

Petite Perle 300×250

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ το Γιαλιτάκη η Αγία Βαρβάρα πέτυχε σημαντική νίκη 2-1 επί του Αγίου Δημητρίου σε ένα παιγνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Τυλίσου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και χαμένο πέναλτι με το Χατζηγεωργίου.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι μέχρι το 30΄ χωρίς να φτάσουν σε κάποιο τέρμα παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, κάτι που πέτυχε ο Άγιος Δημήτριος λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 1-0 με γκολ του Παπαδάκη.

Στο 7΄ ο Γιαλιτάκης επιχείρησε δυνατό συρτό σουτ ο Σταματάκης έδιωξε δύσκολα η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.

Στο 10΄ απευθείας φάουλ του Χατζηγεωργίου σταμάτησε δτο κάθετο δοκάρι του Σταματάκη, ενώ στο 23΄ ο τερματοφύλακας του Αγίου Δημητρίου έδιωξε εκπληκτικά νέο απευθείας φάουλ του Χατζηγεωργίου.

Στο 44΄ έξοχη ασίστ του Μανιαδή στον Πατεράκη ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη είχαμε την Αγία Βαρβάρα να μπαίνει αποφασιστικά στο γήπεδο και να έχει ένα εκρηκτικό πρώτο τέταρτο.

Στο 48΄ ο Γιαλιτάκης από πάσα του Χασουράκη με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε 1-1.

Στο 55΄ και πάλι ο Γιαλιτάκης με πλασέ στην κενή εστία έκανε την ολική ανατροπή πετυχαίνοντας το 2-1, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για φάουλ στον Σταματάκη.

Στο 59΄ ο διαιτητής Ζαφείρης καταλόγισε αυστηρό πέναλτι υπέρ της Αγίας Βαρβάρας σε σπρώξιμο του Σαιτάκη εντός περιοχής. Το εκτέλεσε ο Χατζηγεωργίου αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 73΄ είχαμε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Σκουλά για εξύβριση στο Βοηθό διαιτητή.

Με παίκτη περισσότερο ο Άγιος Δημήτριος πίεσε τον αντίπαλο του και απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις, χωρίς όμως να φτάσει στην πολυπόθητη ισοφάριση.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: Μυλωνάκης, Φωτάκης, Δουκιαντζάκης, Ανδρικάκης, Σιαπλαούρας (40΄ λ.τρ. Σκουλάς), Σαιτάκης, Γιαλιτάκης, Κουκλίδης (80΄ Παπαδομιχελάκης), Χατζηγεωργίου (85΄ Καλαιτζάκης), Χασουράκης, Σόρρα

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Σταματάκης, Κέσκος( 70΄ Χουδετσανάκης), Σαλούστρος, Χριστοφής (70΄ Γιαννόπουλος), Παπουτσιδάκης Αντ., Παπουτσιδάκης Ι. (46΄ Φανιουδάκης), Μπελαδάκης (75΄ Μάτσας), Μιχαηλίδης (67΄ Γρηγορίου), Παπαδάκης, Μανιαδής, Βαρούχας

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ