Μέτριος ο Αλμυρός έμεινε στο 1-1 με Αγία Παρασκευή

Petite Perle 300×250

Στον αναβληθέντα αγώνα της εμβόλιμης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί την προηγούμενη Τετάρτη ο Αλμυρός ήρθε ισόπαλος με την Αγία Παρασκευή στο γήπεδο του με 1-1.

Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε στην έδρα του ο Αλμυρός που έφερε ισοπαλία 1-1 με την πολύ καλή ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Μάλιστα στάθηκε και τυχερός αφού στην τελευταία φάση του αγώνα η Αθηναϊκή ομάδα έχασε την ευκαιρία να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο με την Αγία Παρασκευή να δείχνει στοιχεία κοντρολαρισμένης ομάδας ενώ ο Αλμυρός προσπαθούσε με βαθιές μπαλιές να βρει τον Κατσικοκέρη αφού δυσκολευόταν να κυκλοφορήσει τη μπάλα.

Στο 6΄ ο Καλογεράς βγήκε στην πλάτη της άμυνας αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 11 ο Κατσικοκέρης από το ύψος της μικρής περιοχής σούταρε πάνω στον Αραμπατζή. 

 Στο 31΄ σέντρα του Μπάσικ ο Πιερτζιάκομι έστρωσε στον Κατσικοκέρη που με δυνατό συρτό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 41΄ από βαθιά μπαλιά του Κόλλια και λάθος εκτίμηση του Ξενοκτιστάκη ο Κατσέρης με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 1-1.  

Στο 53΄ από πάσα του Κατσικοκέρη ο Πιερτζιάκομι φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής κοντά στη φάση δεν έδωσε τίποτα.

Στο 59΄ από μεταβίβαση του Αγαπάκη ο Κατσικοκέρης σούταρε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Αραμπατζής.  

Στις καθυστερήσεις φοβερή ευκαιρία για την Αγία Παρασκευή όταν από φάουλ του Μπουτσικάρη κεφαλιά του Κοντοέ τρομερή απόκρουση του Χανιωτάκη η μπάλα στο δοκάρι και ο Αλμυρός γλίτωσε το έμφραγμα.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Χανιωτάκης Παγώνης Αγαπάκης (67΄ Αμαραντίδης) Μπέριος Ξενοκτιστάκης (67΄ Κιουλτζόπουλος) Πιερτζιάκομι, Κοιλιάρας Έγκουεμ Φυτόπουλος Κατσικοκέρης (80΄ Μπάνβο) Μπάσικ (71΄ Αρσενίδης)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Αραμπατζής Κολλιας Χάντζιου Κοντοές, Μιχαηλίδης Γιαννοπουλος Δακτυλίδης Σταμούλης Κατσέρης Μπουτσικάρης Καλογεράς

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ