Συμμετοχή Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στις κινητοποιήσεις

Οι αγωνιζόμενοι εκπαιδευτικοί και οι συνταξιούχοι, οι απόμαχοι της δουλειάς, συναντήθηκαν σήμερα, στους δρόμους του Ηρακλείου σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και πορεία.

Οι βουλευτές Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, Νίκος Ηγουμενίδης, Χάρης Μαμουλάκης, και εκπρόσωποι της Ν.Ε. Ηρακλείου, οι οποίοι για άλλη μια φορά συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις τους, στέλνουν το παρακάτω μήνυμα:

Χαιρετίζουμε τις συγκεντρώσεις αυτές. Αποδεικνύουν ότι οι πολίτες του Ηρακλείου, έχουν συνειδητοποιήσει την καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης της ΝΔ, στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας αλλά και των συνταξιούχων.

Παρά τις υποσχέσεις, παρά τις πολιτικές των κάθε λογής επιδομάτων, τις επιθέσεις και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τα κεντρικά ΜΜΕ, οι εργαζόμενοι αλλά και οι συνταξιούχοι, βιώνουν στο πετσί τους την απαξίωση και την κοροϊδία.

Το σχολείο του μέλλοντός μας δεν μπορεί να είναι το σχολείο της κας Κεραμέως, με την επιστροφή στον επιθεωρητισμό και στον ασφυκτικό έλεγχο. Οι εκπαιδευτικοί μας, ορθώνονται και αγωνίζονται για ένα σχολείο δημοκρατικό, δημόσιο για όλα τα παιδιά.

Οι συνταξιούχοι μας, οι άνθρωποι που δούλεψαν για δεκαετίες για να ορθοποδήσει η  χώρα, «δε βολεύονται με λιγότερο ουρανό», δε σκύβουν το κεφάλι για τα κουπόνια και τα μικροεπιδόματα του κου Μητσοτάκη. Βγαίνουν στους δρόμους και διεκδικούν.

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΑΡΗΣ 336×280
ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ 336×280
Ροή ειδήσεων - Τελευταία Νέα
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ