Πυροβολισμοί Γάζι: Αύριο απολογείται ο 35χρονος

Petite Perle 300×250

Αύριο, Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, καλείται να δώσει εξηγήσεις για τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες που του αποδίδονται ο 35χρονος φυγόποινος που άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, στο κέντρο του Γαζίου, με αποτέλεσμα να δεχθεί πύρα και ανυποψίαστος νεαρός θαμώνας.

Χθες, στο ΠΑΓΝΗ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση του κατάγματος μηριαίου οστού που υπέστη από σφαίρα, βρέθηκαν εισαγγελέας και ανακρίτρια, στους οποίους είχε προηγουμένως διαβιβαστεί η δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, για παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία και για διακίνηση ναρκωτικών. Ο ίδιος ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή.

Όπως είναι γνωστό, εκτός από τον 35χρονο, στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένας 22χρονος πολίτης, ο οποίος τραυματίστηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τα πυρά του φυγόποινου από τον Μυλοπόταμο, αλλά και ο 36χρονος αστυνομικός. Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 35χρονος και ο 22χρονος που έχουν χειρουργηθεί για την αντιμετώπιση των τραυμάτων τους έχουν ομαλή μετεγχειρητική πορεία, ενώ σταθερή είναι και η κατάσταση του αστυνομικού, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ωστόσο, δεν χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση και παρακολουθείται από τους γιατρούς η εξέλιξη της υγείας του.

ertnews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ