Την Κυριακή το 8ο Καρναβάλι του Κρουσώνα

Petite Perle 300×250

Τρία χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που έγινε το καρναβάλι στον Κρουσώνα. Την επόμενη ημέρα από το κρουσανιώτικο καρνάβαλι, στις 24/2/2020, η ελληνική κυβέρνηση εξέδωσε ανακοίνωση, που απαγόρευε όλα τα καρναβάλια της χώρας λόγω κορωνοϊού. Το σοκ για την Ελλάδα, κυρίως για το Ρέθυμνο και την Πάτρα, ήταν μεγάλο. Όχι όμως για τον Κρουσώνα που πρόλαβε να χαρεί την αποκριά.

Ο Κρουσώνας αφήνει πίσω αυτή την τριετία με τις ιατρικές μάσκες και τις απαγορεύσεις και δίνει ξανά ρυθμό, κέφι, χρώμα, μουσική και πολλές εκπλήξεις, με τη διοργάνωση του 8ου Καρναβαλιού.

Η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου, στις 12:00 μ.μ. στον Κρουσώνα.
Εκατοντάδες καρναβαλιστές με δεκάδες άρματα, πολύχρωμες στολές θα ξεκινήσουν από την αρχή του οικισμού, στο ύψος που βρίσκονται οι αποθήκες του Συνεταιρισμού και θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία, στην Αγία Τριάδα.
Στην παρέλαση θα συμμετάσχουν όλα τα σχολεία της περιοχής, κάτοικοι και φίλοι του Κρουσώνα.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρουσώνα "Νέα Γενιά", υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Ξεχωριστή νότα στο κρουσανιώτικο καρναβάλι θα δώσει η παρουσιάστρια Αναστασία Μπιτζιλέου.
Μετά το τέλος του καρναβαλιού θα στηθεί ένα ξέφρενο πάρτυ στην κεντρική πλατεία με πολλές εκπλήξεις, κεράσματα, μουσική, χορό και ατελείωτη διασκέδαση! Αυτήν την Κυριακή λοιπόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Κρουσώνα!

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών ο Σύλλογος ενημερώνει ότι μπορούν να παρκάρουν τα οχήματά τους στο Γυμνάσιο του Κρουσώνα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ