Σητεία: Εικόνες που σοκάρουν από το θανατηφόρο τροχαίο στο κέντρο της πόλης (vid)

Petite Perle 300×250

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τσικνοπέμπτης στη Σητεία σε έναν από τους δρόμους, τη Βιντσέντζου Κορνάρου που οδηγεί στο λιμάνι της πόλης – Άγνωστο πώς το σπορ όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο – Ένας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ ο οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Σητείας

Ένας 33χρονος άνδρας έχασε τη ζωή χθες Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στην Σητεία, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το όχημα στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ .

Οδηγός και συνοδηγός εγκλωβίστηκαν στο όχημα και για τον απεγκλωβισμό τους στήθηκε επιχείρησης της πυροσβεστικής. Ο οδηγός του οχήματος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Σητείας.

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τσικνοπέμπτης στη Σητεία σε έναν από τους δρόμους, τη Βιντσέντζου Κορνάρου που οδηγεί στο λιμάνι της πόλης. Άγνωστο πώς το σπορ όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άντρες , ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε σταθμευμένο αγροτικό αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ελάχιστα δευτερόλεπτά μετά, ακούγοντας τον εκκωφαντικό θόρυβο, έντρομοι κάτοικοι αντιλήφθηκαν ότι μέσα στο όχημα είχαν εγκλωβιστεί και οι δύο επιβάτες.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής με τέσσερις άνδρες που έφτασαν με δύο οχήματα, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες.

Δυστυχώς ο συνοδηγός του οχήματος , ένας νέος άνθρωπος που όπως λένε όσοι τον γνώριζαν αγαπούσε τη ζωή , αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυά του συχνά εικόνες και βίντεο από στιγμές διασκέδασης, άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ και ο οδηγός νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Σητείας.

Με δεδομένη τη σφοδρότητα της σύγκρουσης με το σταθμευμένο όχημα, η ασυνομικοί του Α.Τ Σητείας που διενεργούν την έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, εξετάζουν μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο το όχημα να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα στο στενό δρόμο, στον οποίο έχασε τη ζωή του ο 33 χρονος.

Δείτε εκτενές ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί

neakriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ