Οι τιμητικές βραβεύσεις στο χορό του ΠΑΟ Κρουσώνα (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Το πιο ξεχωριστό κομμάτι στην πετυχημένη εκδήλωση του ετήσιου χορού της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ Κρουσώνα χθες το βράδυ στο Κέντρο Γαλήνη ήταν οι τιμητικές διακρίσεις για ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο σωματείο, αλλά και γενικότερα στην κοινωνία θα λέγαμε ολόκληρου του Νομού Ηρακλείου.

Και σίγουρα αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον Πρόεδρο Κώστα Μπουμάκη που δείχνει να μην ξεχνάει τη συμβολή κάποιων ανθρώπων διαχρονικά και με κάθε ευκαιρία αναγνωρίζει το έργο και την προσφορά τους.

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τον αείμνηστο Γιώργο Δεικτάκη με καταγωγή από τον Κρουσώνα, τέως Βουλευτή και Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης της Περιφέρειας Κρήτης. Την πλακέτα παράλαβαν με εμφανή την συγκίνηση τα παιδιά και τα εγγόνια του. Την απονομή έκαναν από κοινού οι Πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ματαλλιωτάκης, Κωσταντίνος Κεφαλογιάννης και ο Γρηγόρης Πασπάτης που μίλησε για την ηθική και τις αξίες του Γιώργου Δεικτάκη και όπως είπε ήταν από αυτούς που βρέθηκαν κοντά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Στη συνέχεια τιμήθηκε ο Χαράλαμπος Κατσουλάκης για πολλά χρόνια αφανής εργάτης του ΠΑΟΚ και την πλακέτα παρέλαβε ο γαμπρός του λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που δεν του επέτρεψαν να είναι παρών στην εκδήλωση. Την απονομή έκαναν τα μέλη του Δ.Σ Γιώργος Καλομοίρης και Μανώλης Λεμονάκης.

Αμέσως μετά βραβεύτηκε για την προσφορά του ο επιχειρηματίας Δημήτρης Πιτσικάκης τέως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ και την απονομή έκαναν ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Φασουλάκης και το μέλος του Δ.Σ Κώστας Πανταζής.

Ακολούθησε η τιμητική διάκριση για ένα ξεχωριστό άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης το γνωστό επιχειρηματία Μιχάλη Μακατουνάκη που και αυτός σε δύσκολα χρόνια έβαλε το λιθαράκι του στην πρωταγωνιστική πορεία του ΠΑΟΚ. Την απονομή έκαναν ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Γρηγόρης Φασουλάκης και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ Δευκαλίωνας Στειακάκης.

Ο ΠΑΟΚ βράβευσε και τον τέως Δήμαρχο Κρουσώνα Θέμη Τζουλιαδάκη και την απονομή έκαναν ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Παύλος Μπαριτάκης και ο Κώστας Λαγωνίδης.

Τους γνωστούς επιχειρηματίες Κώστα και Νίκο Βαμβουκάκη τίμησε ο ΠΑΟΚ γιατί πάντα η πόρτα τους τους είναι ανοιχτή για το σωματείο, ενώ τελούν και τεράστιο κοινωνικό έργο. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος τουΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης.

Τελευταία απονομή έγινε στο Διοικητή της Τροχαίας Ηρακλείου Στέλιο Καρακούδη με τεράστιο κοινωνικό έργο και πάρα πολλές επισκέψεις σε όλες τις βαθμίδες της Παιδείας για να μεταδώσει το μήνυμα της ασφαλούς οδήγησης. Να τονίσουμε ότι η σύζυγος του έχει καταγωγή από τον Κρουσώνα και την απονομή έκανε το μέλος της Διοίκησης Ιωσήφ Σφήκας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ