Σε ένα πολύ καλό μάτς στην Τύλισο ο Κόρακας νίκησε τους Νέους Αλμυρού Β’ με 4-2 .
Οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες με τον Κόρακα να είναι πιο αποτελεσματικός και ουσιαστικός και να παίρνει δίκαια την νίκη και τους τρεις βαθμούς .




Στο 6ο μόλις λεπτό οι Νέοι Αλμυρού άνοιξαν το σκορ με δυνατό σούτ του Σαράντου μέσα από την περιοχή ύστερα από πάσα του Κατσαρού.

Στο 13′ ο Νικολιδάκης σούταρε έξω από την περιοχή ο Μιγαδάκης δεν βρήκε τη μπάλα που χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα γράφοντας το 1-1.
Στο 20′ από σέντρα του Φουστανάκη από δεξιά ο Τσακιράκης με απευθείας σούτ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-2.
Στο 23′ μακρυνό σουτ του Ντουλάκη μπλόκαρε ο Αλεβιζάκης.
Στο 28′ φοβερή κάθετη πάσα του Ντουλάκη στον Παπάδακη που πριν σκοράρει τον κόντραρε σωτήρια ο αμυντικός και χάθηκε η ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Στο 30′ κεφαλιά του Φουστανάκη απέκρουσε ο Μιγαδάκης και ο Μουσακού με νέα κεφαλιά έκανε το 1-3. Στο 40′ από φάουλ του Σηφάκη ο Τσακιράκης με κεφαλιά έκανε το 1-4.
Στο 42′ από λάθος του Περγαντή ο Τσακιράκης σούταρε στο δοκάρι.
Στο 52΄ από πάσα του Μαρκάκη ο Φουστανάκης σούταρε από καλή θέση λίγο άουτ.

Στο 56΄ απο γύρισμα του Σαράντου ο Περγαντής στην πορεία της μπάλας από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Στο 62′ οι Ντουλάκης και Σαράντος εξ επαφής δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 69΄ ο Καμαρίτης με δυνατό και ευθύβολο σούτ μείωσε σε 2-4.
Στο 85′ εκτέλεση φάουλ από τον Μουντράκη ο Ντουλάκης από κοντά δεν μπόρεσε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Νέοι Αλμυρού Β’: Μιγαδάκης,Γαλανάκης,Τζανής,Περγαντής,Καμαρίτης,Τσαβολάκης,Κατσαρός, Μουντράκης,Ν.Παπαδάκης,Ντουλάκης,Σαράντος
Κόρακας: Αλεβιζάκης,Φουντιδάκης,Χαριτάκης,Μουσακού,Νικολακάκης,Φυντικάκης, Σηφάκης,Νικολιδάκης, Μαρκάκης,Τσακιράκης,Φουστανάκης


