Με κορυφαίο και σκόρερ τον Ανδρουλάκη το Άλογο 4-0 τον Τηγανίτη (φώτο)

Petite Perle 300×250

Συνεχίζει στην κορυφή του δευτέρου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗ το Άλογο αφού επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 της ομάδας του Τηγανίτη.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιγνιδιού έχοντας κορυφαίο παίκτη και σκόρερ το Μανώλη Ανδρουλάκη που σημείωσε και δύο τέρματα.

Εντυπωσιακή ήταν για ακόμη μία φορά η συμπαράσταση των φίλων του Αλόγου που υποδέχτηκαν τους παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας με καπνογόνα και βεγγαλικά.

Σρο15΄ Σημαιάκης με με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για το Άλογο Μαλεβιζίου.

Στο 40΄ από ασίστ του Περάκη ο Ανδρουλάκης πέτυχε το 2-0.

Στο 54΄ το Άλογο κέρδισε δεύτερο πέναλτι σε χέρι αμυντικού εντός περιοχής και ο Φραγκεδάκης ψύχραιμος από την άσπρη βούλα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 82΄ ο Κάββαλος τροφοδότησε έξοχα τον Ανδρουλάκη ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τους πρωτοπόρους στη Β2 της ΕΠΣΗ.

ΑΛΟΓΟ: Καπετανάκης, Ζερβός Ν., Χριστοδουλάκης (70΄ Σχοιναράκης), Χαλκιαδάκης, Περάκης, Σημαιάκης, Ανδρουλάκης, Παπαδάκης (70΄ Πατεράκης), Παρασύρης Κ. (76΄ Βιλανάκης), Φαρσάρης (83΄ Χαράπας), Φραγκεδάκης (70΄ Κάββαλος Ι.)

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ: Φαλακάκης, Βαιραμάκης, Ευθυμιάδης, Γιανιούδης, Μανουράς, Δημητρακόπουλος, Κυπραίος, Κανδυλάκης, Μιχελής, Καβρός, Ανδρεόπουλος

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ