Τιμήθηκε ο Δήμος Ηρακλείου από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Petite Perle 300×250

Τον Δήμο Ηρακλείου τίμησε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει φέρει στο Ηράκλειο πολλές σημαντικές διοργανώσεις του αθλήματος. 

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός αμέσως μετά την λήξη του τελικού του final-8 του Κυπέλλου Ελλάδος, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια. 

Ο Δήμαρχος παρακολούθησε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Περιστέρι , βράβευσε τους διαιτητές της διοργάνωσης και συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες. Αμέσως μετά δήλωσε: «Το Ηράκλειο φιλοξένησε με επιτυχία μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Οι εικόνες με οπαδούς όλων των ομάδων και με μικρά παιδιά στις κερκίδες είναι αυτές που θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα και είμαστε ικανοποιημένοι με το γεγονός ότι τούτο συμβαίνει σταθερά στην πόλη μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΟΚ και την ΕΚΑΣΚ όπως και την Περιφέρεια Κρήτης για την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε διαχρονικά καθώς και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και όλους τους ανθρώπους της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου που συνεισέφεραν στην επιτυχή διεξαγωγή του final-8». 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ