Άκαρπες οι έρευνες τον 44χρονο Νίκο – Ώρες αγωνίας για την οικογένειά του

Petite Perle 300×250

Άκαρπες ήταν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 44χρονου Νίκου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι έρευνες έχουν επίσημα ολοκληρωθεί χωρίς κάποιο αποτέλεσμα ωστόσο συγγενείς, φίλοι και εθελοντές συνεχίζουν να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή του Παλαιοκάστρου Ηρακλείου όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό του.

Το τροχαίο που προηγήθηκε και η αγωνία της οικογένειας

Η αγωνία της οικογένειας είναι τεράστια ο 44χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος λίγο πριν την εξαφάνισή του.

Όπως αναφέρουν οι συγγενείς του, τα ίχνη του 44χρονου χάθηκαν την περασμένη Πέμπτη από την περιοχή του Γαζίου. 48 ώρες αργότερα βρέθηκε το όχημά του εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιόκαστρου, λίγο πριν την γέφυρα. Ο ίδιος είχε χτυπήσει στο κεφάλι μετά από τροχαίο ατύχημα και ίσως βρίσκεται σε σύγχυση.

Μάλιστα, η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το ο,τιδήποτε να απευθυνθεί στις αρχές.

Εκδόθηκε missing alert

Πριν δύο ημέρες, το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Missing alert κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη.

eksafanish-nikos

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση: Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ