Με επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα του Εμπορικού Συλλόγου Κρουσώνα (φώτο)

Petite Perle 300×250

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/02 η ενημερωτική ημερίδα την οποία διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κρουσώνα με τίτλο «Ανοίγοντας τους ορίζοντες της γνώσης για την επαγγελματική επιτυχία», με την αφιλοκερδή υποστήριξη του Religious Tour και συντονίστρια την κα. Ειρήνη Περβολαράκη.

Ομιλητές ήταν η κα. Εβελίνα Μπάκιντα , επιχειρηματίας και ειδική σε θέματα marketing, αλλά και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, και ο κ. Γιώργος Σαρρής , οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων, όπως και Οικονομικός Επόπτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, αλλά και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας.

Παρούσα ήταν επίσης η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κα. Ελένη Βατσινά, την οποία η Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την τιμή.

Στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρουσώνα, κα. Μαρία Αντωνογιαννάκη, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Κρουσώνα, με την ακριβή επωνυμία Σύλλογος Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Κρουσώνα , ιδρύθηκε το 1997 και επανδρώθηκε το 2018, ενώ αριθμεί 120 μέλη. Οι δράσεις του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια εκτείνονται από την έκδοση οδηγιών προς τους καταναλωτές την περίοδο Covid, έως την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για κοινωνικούς σκοπούς, την πραγματοποίηση εκδρομών για τα μέλη του, τη συμμετοχή σε συλλογικές ενέργειες όπως η εθελοντική αιμοδοσία και τη διοργάνωση επιμορφωτικών δράσεων όπως η σημερινή. Μαζί μας απόψε είναι δυο εκλεκτοί επιστήμονες αλλά και άνθρωποι της πράξης, οι οποίοι με προθυμία έρχονται να μας μιλήσουν για τα πρακτικά βήματα που μπορεί να ακολουθήσει μια σύγχρονη επιχείρηση προκειμένου να αναπτυχθεί. Ευχαριστώ θερμά την κυρία Εβελίνα Μπάκιντα και τον κ. Γιώργο Σαρρή, γνωστοί και αγαπητοί και οι δυο, για την τιμή που μας κάνουν απόψε. Ευχαριστώ επίσης όλους τους συλλογικούς φορείς του Κρουσώνα για τη συνεργασία. Επίσης έχουμε τη χαρά να ξεκινάμε έναν κύκλο βραβεύσεων επιχειρήσεων του τόπου μας, ξεκινώντας με τη βράβευση απόψε μιας επιχείρησης, θέλοντας να τιμήσουμε στο πρόσωπό της την αξία της συλλογικότητας.»

Η κα. Αντωνογιαννάκη ευχαρίστησε επίσης το Religious Tour, για την αφιλοκερδή υποστήριξή του στην διοργάνωση της ημερίδας. Το Religious Tour είναι μια κοινωνική επιχείρηση που επέλεξε τον Κρουσώνα για την εγκατάστασή της στις αρχές του 2022, ένα εγχείρημα νεανικής επιχειρηματικότητας, που αναπτύσσει δραστηριότητα στους άξονες του θρησκευτικού τουρισμού, της διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων αλλά και των πωλήσεων. Οι παρουσιάσεις των δυο ομιλητών κέρδισαν το ενδιαφέρον του κοινού, με την κα. Μπάκιντα να αναφέρεται σε πρακτικά και σύγχρονα ζητήματα marketing με έμφαση στο παράδειγμα του Κρουσώνα, καθώς και στις δυνατότητες τόσο ηλεκτρονικής πλατφόρμας πώλησης χειροτεχνημάτων όσο και της οικοτεχνίας, και με τον κ. Γιώργο Σαρρή να εστιάζει στις βασικές οικονομικές αρχές τις οποίες κάθε επιχειρηματίας οφείλει να έχει υπόψη του και να εφαρμόζει. Και οι δυο ομιλητές εξέφρασαν την προθυμία τους να συμμετέχουν και σε άλλες επιμορφωτικές δράσεις του Συλλόγου στο μέλλον. Οι παρουσιάσεις είναι διαθέσιμες στο κοινό.

Η βραδιά έκλεισε με την συγκινητική στιγμή της απονομής τιμητικής πλακέτας στον Αγροτικό Οικοτεχνικό Συνεταιρισμό Γυναικών «Η Κρουσανιώτισσα», με την πρόθεση η πρώτη βράβευση την οποία πραγματοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κρουσώνα να τιμά την αξία της συλλογικότητας. Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος της Κρουσανιώτισσας κα. Μαρία Τζουλιαδάκη.

Κέρασμα προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους από τους χορηγούς της βραδιάς: Κάβα Παραχεράκη (νερά αναψυκτικά), Αγροτικό Οικοτεχνικό Συνεταιρισμό Γυναικών «Η Κρουσανιώτισσα» και Κρητική Αρχοντία Κρητικη Αρχοντια ( Τυροπιτάκια ), Ζαχαροπλαστείο Τσοράγλος (Γλυκά ) Τσοράγλος Αρτοποιια Ζαχαροπλαστική.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ