Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του Λάμπρου Βαμβακά (φώτο)

Petite Perle 300×250

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε χθες στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου Βουλευτή ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λάμπρου Βαμβακά στην πλατεία Ελευθερίας.

Μεταξύ άλλων στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ βρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βαγγέλης Ζάχαρης, οι συνυποψήφιοι του Λάμπρου Βαμβακά στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι από δήμους του νομού Ηρακλείου καθώς και πλήθος πολιτών που στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με αγιασμό και σύντομη ομιλία από τον υποψήφιο, ο οποίος αναφερόμενος στην επιλογή του από το Κίνημα και τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη τόνισε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη απέναντι στους πολίτες που αναζητούν προτάσεις και λύσεις στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Απευθυνόμενος στο πολυπληθές ακροατήριο, στους θεσμικούς αλλά και κομματικούς εκπροσώπους που παρεβίσκονταν στα εγκαίνια ο κ. Βαμβακάς επεσήμανε: "Η παρουσία του καθενός από σας σήμερα εδώ, δίνει αξία στον αγώναμας".

Αναφερόμενος στους λόγους που τον ώθησαν να ζητήσει την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε: "Συμμετέχω σε αυτήν την προσπάθεια γιατί πιστεύω και ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω, όπως έχω μάθει να κάνω στη ζωή μου, τόσο μέσω του επαγγέλματος μου όσο και με την ενασχόληση μου με τα κοινά στην Περιφέρεια Κρήτης. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω, αν οι πολίτες που αποτελούν το κίνητρο και τη δύναμη μου, μου δώσουν την δυνατότητα να είμαι στην Ελληνική βουλή"

Όσον αφορά στις προτεραιότητες που θέτει, ο κ.Βαμβακάς, αναφέρθηκε στην κοινωνική δικαιοσύνη, οι ίσες ευκαιρίες για μια αξιοπρεπή ζωή, η νέα γενιά και οι ευπαθείς ομάδες που αρκετές φορές δεν τους δίνουμε τη σημασία που θα έπρεπε. Όσον αφορά στην πολιτική επεσήμανε: "το πολιτικό σύστημα σήμερα χαρακτηρίζεται δυστυχώς από την επίφαση δημοκρατίας, από την απαξίωση των θεσμών, την αδιαφάνεια, την αναξιοκρατία. Βλέπουμε τη Δικαιοσύνη να δυσκολεύεται να ασκήσει το έργο της,το ΕΣΥ υποβαθμίζεται, η δημόσια παιδεία απαξιώνεται, η εργασία ελαστικοποιείται και ο πλούτος που παράγεται συγκεντρώνεταισε λίγους. Σήμερα με το ΠΑΣΟΚ με μιαουσιαστική πρόταση ερχόμαστε ναστηρίξουμε αυτούς που πραγματικά έχουνανάγκη, αυτούς που εδώ και μια δεκαετίαέχουν πληγεί από την οικονομική κρίση,την κρίση της πανδημίας και σήμερα απότην ακρίβεια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.Έρχεται να στηρίξει την πραγματικήκινητήρια δύναμη της οικονομικής καικοινωνικής δύναμης που είναι ο κόσμοςτης εργασίας, ο αγρότης, η μικρή καιμεσαία τάξη, η νέα γενιά".

Καταλήγοντας και στέλνοντας σαφές πολιτικό μήνυμα ο κ. Βαμβακάς ανέφερε: "οι εκλογές που έχουμε μπροστά μας είναι κρίσιμες, όχι για το αν θα κυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για το αν θα μείνουν όρθιοι, δυνατοί και αισιόδοξοι οι πολίτες της χώρας μας. Είδαμε την αφαίμαξη της μεσαίας τάξης από το ΣΥΡΙΖΑ και είδαμε την τελευταία τετραετία την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη των δυνατών και ισχυρών. Ελάτε να δώσουμε τη δύναμη στο Νίκο Ανδρουλάκη και στο ΠΑΣΟΚ να είναι ο ρυθμιστής της επόμενης μέρας, να μπορέσει να επιβάλλει τις πολιτικές εκείνες που θα ανακουφίσουν τους αδύναμους. Ελάτε να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ