Έμειναν στο 1-1 Χερσόνησος και Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Χωρίς νικητή έληξε η δεύτερη στη σειρά μονομαχία ανάμεσα στην Χερσόνησο και την Δαμάστα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 μετά τη νίκη πρόκριση που είχε πετύχει η ερυθρόλευκη ομάδα.

Η Δαμάστα ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 4΄ με το Ρουμπάκη να αστοχεί από ευνοϊκή θέση, ενώ λίγο αργότερα ο Αποστολάκης δε μπόρεσε να σκοράρει για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα του παιγνιδιού ήταν καλύτεροι και στο 16' έχασαν ακόμη μία καλή ευκαιρία για να προηγηθούν στο σκορ.

Η Χερσόνησος αντέδρασε και στο 25' με τον Χατζιάι να παίρνει την κεφαλιά και τον Χατζηδάκη να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ. Από το κόρνερ αυτό η ομάδα του Λιμανιού απείλησε με τον Χαρατσή, όμως και πάλι ο Χατζηδάκης είπε όχι.

Από εκεί και μετά δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς.

Στην επανάληψη η Δαμάστα πάλι μπήκε καλύτερα και στο 53' έχασε καλή στιγμή με τον Τζοβάρα να πλασάρει μετά από κλέψιμο του τερματοφύλακα, όμως οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν πάνω στην γραμμή.

Στο 71΄ λεπτό η Δαμάστα κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με τον Ρουμπάκη, ο οποίος έπιασε ωραίο σουτ κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ αντέδρασαν και στο 80' κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν μετά από κόρνερ ο Ψωρογιάννης με κεφαλιά νίκησε το Χατζηδάκη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στην τελευταία φάση η Χερσόνησος κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή με τον Χιλά να σκοράρει, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ξεσηκώνοντας τους γηπεδούχους.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ: Λεοντιάδης, Μότσο, Φερεντίνος, Ψωρογιάννης, Καπετανάκης, Μαυρής, Ντρειάι, Χαρατσής (Χιλά), Κομσίου, Χατζιάι ( 50΄Πέκι)

ΔΑΜΑΣΤΑ: Χατζιδάκις, Μηλιαράκης, Σερλιδάκης, Κουτσοποδιώτης(83΄Τσιντάρης) , Τζουβάρας, Βατσινάς (75΄ Ταμπάκης), Πεταλάκης, Κόκκινος (90΄ Μανουσάκης) , Κλαπάκης (75΄ Κοσμάς), Ρουμπάκης (83΄ Κωστάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ