Πολύ κέφι στον αποκριάτικο χορό του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων Ροδιάς (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Ροδιάς διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το αποκριάτικο πάρτι μασκέ χθες το βράδυ στην ταβέρνα Ρεράκης.

Στην εκδήλωση έγινε και κοπή πίτας του συλλόγου με το Μάρκο Μονεμβασιώτη να είναι ο τυχερός της βραδιάς αφού βρήκε το φλουρί, ενώ παίχτηκε και το παιδικό θεατρικό-μιούζικαλ που επιμελήθηκε ο Μανώλης Μονεμβασιώτης σε συνεργασία με τη θεατρική ομάδα Ροδιάς και πρωταγωνίστησαν και μικρά παιδιά του σχολείου.

Πολύ σημαντικό ήταν η πλούσια λαχειοφόρος αγορά, όπου κληρώθηκαν πολλά δώρα και ζεστάθηκε το ταμείο του Συλλόγου για να μπορέσει να κάνει δράσεις για τα παιδιά και να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών στο σχολείο.

Τη μουσική επιμέλεια είχε οd.j Γιώργος Πουλορίνης που πήρε άριστα με τις επιλογές του και απογείωσε το κέφι και το χορό στα ύψη.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου Γρηγόρης Περυσινάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ρεράκης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Μενέλαος Σκουλούδης και ο Κοινοτικός Σύμβουλος Πέτρος Σταματάκης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Μένια Κουναλάκη και ολόκληρο το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων Ροδιάς για το έργο που επιτελούν και προσφέρουν για τα παιδιά της ευρύτερης περιοχής της Ροδιάς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ