ΓΕΛ Γαζίου: Χωρίς φρένα σάρωσε με 6-1 το 2ο ΓΕΛ

Petite Perle 300×250

Το ΓΕΛ Γαζίου υποδέχτηκε το 2ο ΓΕΛ στον ημιτελικό του σχολικού πρωταθλήματος Ηρακλείου νικώντας με 6-1 και πέρασε στον τελικό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Με το καλημέρα το ΓΕΛ Γαζίου έδειξε τις προθέσεις του στον ημιτελικό για το σχολικό πρωτάθλημα Ηρακλείου και μόλις στο 2ο λεπτό ο Βιδιαδάκης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0 .

Η απάντηση από το 2ο ΓΕΛ ήταν άμεση στο 7ο λεπτό με τον Πετράκη που πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 1-1 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στην συνέχεια έχασε δύο καλές ευκαιρίες με Φανουράκη και Γανόπουλο που ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 31' ο Γανόπουλος πήρε την μπάλα στην περιοχή και έγραψε το 2-1 για το Λύκειο Γαζίου που ήταν και το σκόρ του ημιχρόνου .

Στο δεύτερο μέρος συνεχίστηκε ο επιθετικός μονόλογος για το Γάζι με τον Παπαδάκη στο 37' με εύστοχο σούτ να γράφει το 3-1 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το 4-1 έγινε από τον Ζαχαριουδάκη στο 49 'με εύστοχο σούτ έξω από την περιοχή που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 51' ο Σημαντηράκης που είχε μπεί ως αλλαγή πριν λίγα λεπτά με όμορφη ατομική ενέργεια πέρασε τέσσερις ποδοσφαιριστές και πλάσαρε εύστοχα για το 5-1 .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το τελικό 6-1 σημείωσε ο Γανόπουλος με όμορφο σούτ μέσα από την περιοχή .

Η έκταση του σκόρ και η εμφάνιση που έκαναν οι νεαροί ποδοσφαιριστές τους χρίζει το πρώτο φαβορί για το σχολικό πρωτάθλημα καθώς ως τώρα δεν έχει βρεθεί αντάξια ομάδα που μπορεί να τους κοντράρει στα ίσα .

Λύκειο Γαζίου: Κότσι,Σαλούστρος,Παπαδάκης,Φανουράκης,Βιδιαδάκης,Μακράκης, Ζαχαριουδάκης,Γανόπουλος,Καλαιτζάκης,Ντάγια,Πιστικός

Αγωνίστηκαν και οι : Σημαντηράκης,Ρέππας,Ντάγια,Ξημεράκης

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ