Παράσυρση πεζής Ηράκλειο: Θρήνος για το χαμό της 63χρονης-Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο

Petite Perle 300×250

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την τραγική είδηση του θανάτου της 63χρονης Ανίκας Τριανταφυλλάκη που άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη μοτοσυκλέτα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, στην λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο όταν η 63χρονη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο. Τότε, ένα δίκυκλο την παρέσυρε με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί σοβαρά

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τόσο την άτυχη γυναίκα όσο και τον οδηγό του δικύκλου μεταφέροντας και τους δύο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα η Ανίκα Τριανταφυλλάκη υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Η 63χρονη ήταν φοροτεχνικός στο επάγγελμα και οι συνάδελφοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως η δραστήρια και αξιαγάπητη Ανίκα δεν είναι πια στη ζωή.

Φίλοι και συνάδελφοι γέμισαν με μηνύματα την προσωπική της σελίδα στο facebook καθώς και τη σελίδα των λογιστών-φοροτεχνικών του Ηρακλείου.
untitled-2

untitled-1

Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στην Αννίκα Τριανταφυλλάκη, την Πέμπτη 2 Μαρτίου, στη 1 το μεσημέρι, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ