Νίκος Ανδρουλάκης στα Τέμπη: Γιατί να κρέμονται οι τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι

Petite Perle 300×250

Στα Τέμπη μετέβη πριν από λίγη ώρα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, εκφράζοντας τη βαθύτατη οδύνη του για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Ο κ. Ανδρουλάκης ενημερώθηκε από τον επικεφαλής της Πυροσβεστικής σχετικά με την πορεία των ερευνών για τους αγνοούμενους και εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που, όπως είπε, έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωής τους. Επίσης, ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους τραυματίες.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ απηύθυνε το ερώτημα, γιατί ενώ υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια οι τεχνικές δυνατότητες να κρέμονται οι ανθρώπινες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Ανδρουλάκη από τα Τέμπη

«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωής τους και να ευχηθώ γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Η πατρίδα μας βιώνει μια ανείπωτη τραγωδία και στη σκέψη όλων μας ένα τεράστιο γιατί. Γιατί, ενώ υπάρχουν οι τεχνικές δυνατότητες τώρα και πολλά χρόνια να κρέμονται τόσες ζωές από ένα ανθρώπινο χέρι», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ελλάδα - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ