Τραγική κατάληξη – Βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Αεράκης

Petite Perle 300×250

Με τον πιο τραγικό τρόπο έλαβε τέλος η αναζήτηση του Νίκου Αεράκη,  τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 16 Φεβρουαρίου από το Γάζι. 

Η σορός του εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης,  στη θέση Παναγιά, κοντά στον οικισμό Θησέα,  σε μεγάλη απόσταση από εκεί που είχε βρεθεί το όχημα που οδηγούσε.

Μια απόσταση που δεν θα μπορούσε να διανύσει με τα πόδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας  εντοπίστηκε  από σκάφος του Λιμενικού , που έσπευσε στο σημείο μετά από σχετική πληροφορία.

 Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι βρέθηκε σε σημείο με βράχια, και μεταφέρθηκε με την συνδρομή και της ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 

Όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια του,  που ζει τραγικές στιγμές,  εναγωνίως,  προσπαθούσε να τον εντοπίσει ψάχνοντας πληροφορίες.

Μόλις εντοπίστηκε η σορός ειδοποιήθηκε αμέσως μέλος της οικογένειας για να γίνει αναγνώριση.

Ο  44χρονος είχε φύγει από το σπίτι του και το όχημα που επέβαινε είχε εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου.
Για τον εντοπισμό του είχαν πραγματοποιηθεί πολυήμερες έρευνες, είχε εκδοθεί "Missing Alert" ενώ η οικογένεια του είχε απευθυνθεί  και στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ".  Την Τρίτη που μας πέρασε ξεκίνησε νέος κύκλος ερευνών  στην ευρύτερη περιοχή της Ροδιάς και του Παλαιοκάστρου, από Πυροσβεστική και Αστυνομία με drone και τον εκπαιδευμένο σκύλο.

Είχε προηγηθεί μαρτυρία που έκανε λόγο για παρουσία περιπατητή κοντά στη Μονή Σαββαθιανών, η περιγραφή του οποίου ομοίαζε με την περιγραφή του 44χρονου. Δυστυχώς ο Νίκος Αεράκης εντοπίστηκε σήμερα νεκρός. 

Η νεκροψία νεκροτομή θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια αυτής της τραγωδίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ