Η Σχολή Χειριστών Ταχύπλοων Μανώλης Στεφανάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της (φώτο)

Petite Perle 300×250

Η Σχολή Χειριστών Ταχύπλοων Μανώλης Στεφανάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο μοναδικό και ανακαινισμένο χώρο της Ταβέρνας Βαρσαμάς στο Λινοπεράματα, παρουσία πάρα πολλών ιδιοκτητών σκαφών και φίλων της θάλασσας γενικότερα.

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμης Δουβής, ο Καπετάνιος του πλωτού σκάφους του Λιμεναρχείου Ηρακλείου Γιώργος Μαργετάκης, ο Διοικητής της Λιμενικής Αστυνομίας Γιώργος Δανδουλάκης, ο Πρόεδρος των Λιμενικών Ηρακλείου Γιώργος Σφακιανάκης, ο Προϊστάμενος Δασαρχείου Ηρακλείου κ. Καλοκύρης, ο γνωστός κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Αλεξάκης και ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σταθμού Λινοπεραμάτων Γιάννης Κοτσιφός.

Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το φλουρί ήταν ο Δημήτρης Βιτσαξάκης που κέρδισε μία δωρεάν ημερήσια εκμίσθωση σκάφους στα Σφακιά, προσφορά από το NOTOS MARE.

Επίσης κληρώθηκαν δώρα για τους παρευρισκόμενους, ενώ ξεχωριστό ήταν το μενού που γεύτηκαν και απόλαυσαν οι καλεσμένοι, με το κλίμα να είναι πολύ καλό και η βραδιά κύλησε με πολύ όρεξη και διασκέδαση.

Ο Λιμενάρχης Ηρακλείου Ευθύμης Δουβής με το Μανώλη Στεφανάκη
Ο Δημήτρης Βιτσαξάκης ήταν ο τυχερός της βραδιάς αφού βρήκε το φλουρί
Οι εκπρόσωποι του Λιμεναρχείου Ηρακλείου με το Γιάννη Κοτσιφό και τη σύζυγο του
Ο Μανώλης Βαρσαμάς με το Μανώλη Στεφανάκη

Νοιώστε την ελευθερία της ανοικτής θάλασσας. Απολαύστε τις ελληνικές παραλίες με την παρέα σας. Μάθετε τον χειρισμό ενός φουσκωτού σκάφους στην σχολή ταχυπλόων της  CRETA SEA ACTIVITIES.

Creta-Sea-Activites3

Τα μαθήματα της  σχολής  διδασκαλίας χειρισμού ταχυπλόων της creta sea activities,  πραγματοποιούνται στον ενετικό λιμένα του Ηρακλείου Κρήτης.
Η εταιρία διαθέτει μια γκάμα από υψηλής ποιότητας σκάφη πολυεστερικά και  RIBs (Rigid Inflatable Boats) που προσφέρουν ομαλή και ασφαλή πλεύση, όλα εξοπλισμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για ασφαλή ναυσιπλοΐα.

Ο εκπαιδευτής μας, Μανώλης Στεφανάκης, είναι απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ (Τμήμα επιστήμης φυσικής Αγωγής και αθλητισμού) διαθέτει πλούσια γνώση και εμπειρία  και είναι πρόθυμος να την μεταβιβάσει σε σας.

Φυσικά, σας παρέχουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας, παντός καιρού που είναι απαραίτητος κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ