Τραγωδία στα Τέμπη: «Μαμά μου, έλα να με πάρεις» ούρλιαζε μια 22χρονη που σώθηκε από τύχη

Petite Perle 300×250

«Σηκώνει το τηλέφωνο η γυναίκα μου. Ακούω ένα ουρλιαχτό "Μαμά μου, έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά", και κλείνει το τηλέφωνο και τρέχω χωρίς δεύτερη κουβέντα», ανέφερε ο πατέρας της 22χρονης  

Ένα κορίτσι 22 ετών βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι και ήταν από τα λίγα άτομα που κατάφεραν να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας μίλησε στο "Πρωινό" λέγοντας πόσο τυχερή ήταν η κόρη του μέσα στην ατυχία της και περιγράφοντας τις σπαρακτικές στιγμές που έζησε το παιδί του, πώς σώθηκε και πώς τους ενημέρωσε.

«Ταξίδευε από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη μόνη της. Είχε κάποιες φίλες στο τρένο. Ήταν τυχερή στην ατυχία της», είπε αρχικά ο πατέρας της.

Η 22χρονη στις 23:05 το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου κάλεσε από άγνωστο νούμερο τους γονείς της για να τους ενημερώσει για το δυστύχημα.

«Σηκώνει το τηλέφωνο η γυναίκα μου. Ακούω ένα ουρλιαχτό "Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά" και κλείνει το τηλέφωνο και τρέχω χωρίς δεύτερη κουβέντα», ανέφερε ο κ. Πανταζής για τα λόγια που άκουσε από την κόρη του, σύμφωνα με το newsbomb.gr.

«Φεύγω για Λάρισα και παίρνω το 100 και λέω "πού έγινε το ατύχημα"… "περίπου" μου λένε "στα Τέμπη". Πήγα στα Τέμπη, βρήκα ένα ασθενοφόρο, το ακολούθησα και έφτασα πιο γρήγορα. Μια κατάσταση δραματική, δεν σας περιγράφω τι έβλεπα», πρόσθεσε ο πατέρας για τα όσα αντίκρισε όταν έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος.

«Φώναζα "Κατερίνα… Κατερίνα!", καθόταν στο τσιμέντο και τη βλέπω από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα που δεν ήταν δικά της αλλά από άλλα παιδιά που χτύπησαν μέσα στο τρένο. Σώθηκε γιατί βγήκε από το απέναντι παράθυρο στα χωράφια», κατέληξε ο πατέρας για τον τρόπο που η 22χρονη κόρη του κατάφερε να βγει ζωντανή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ