Συνεχίζεται η υπολειτουργία στο «Βοήθεια στο Σπίτι» εξαιτίας της βλάβης στο όχημα

Petite Perle 300×250

Της Κορίνας Καφετζοπούλου

Με προσωρινές λύσεις γίνεται το τελευταίο διάστημα – περίπου δυο εβδομάδες- η εξυπηρέτηση των οφελούμενων στο Βοήθεια στο Σπίτι, στον δήμο Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα στην Τ.Κ Γαζίου.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες που έχουν περιέλθει στη Φωνή του Μαλεβιζίου.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν σημειώθηκε σοβαρή βλάβη στον κινητήρα στο ένα και μοναδικό  αυτοκίνητο που εξυπηρετεί χρόνια τώρα το πρόγραμμα, για τις επισκέψεις κατ' οίκον.

Αυτή ήταν και η αιτία που άλλαξε γενικώς ο προγραμματισμός  με τις επισκέψεις να επικεντρώνονται σε αυτές που έχουν απόλυτη προτεραιότητα στις  περιοχές Άνω Καλέσα, Παλαιόκαστρο, Αγία Πελαγία, Φόδελε, Αχλάδα, Αγία Μαρίνα, Γάζι, Καβροχώρι, Κάτω Καλέσα, Ροδιά, με ωράριο 9-12 ή 9-13.        

Πληροφορίες μάλιστα που δεν έχουν διασταυρωθεί αναφέρουν ότι τις πρώτες ημέρες και μέχρι να βρεθεί λύση χρησιμοποιήθηκε ιδιωτικό όχημα και στη συνέχεια, μόλις πριν λίγες ημέρες,  δόθηκε «δανεικό» από άλλη υπηρεσία του Δήμου, για να καλυφθούν τα επείγοντα περιστατικά.

Για το θέμα αυτό η Φωνή του Μαλεβιζίου, επικοινώνησε με την  πρόεδρο του ΔΟΚΑΠΠΑΜ, Μαρίνα Βογιατζή, που ανέφερε ότι το πρόγραμμα καλύπτεται κανονικά και χωρίς πρόβλημα, και θα μας ενημερώσει πιο αναλυτικά για τη λύση που θα δρομολογηθεί, το μεσημέρι.   

  

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ