Ελεύθερος με όρους ο 52χρονος "ποντικός" του βενζινάδικου

Petite Perle 300×250

Κατηγορείται για κακουργηματική κλοπή πολλών χιλιάδων ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης, στην οποία εργαζόταν αρκετά χρόνια

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε, ο 52χρονος υπάλληλος πρατηρίου υγρών καυσίμων στο Ηράκλειο, ο οποίος κατηγορείται για κακουργηματική κλοπή πολλών χιλιάδων ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης στην οποία εργαζόταν αρκετά χρόνια. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και χρηματική εγγύηση ύψους 7.000 ευρώ. 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως γράψαμε, ο 57χρονος ιδιοκτήτης του πρατηρίου, κατήγγειλε ότι την τελευταία διετία, οπότε και ξεκίνησε να διαπιστώνει αδικαιολόγητες «μαύρες τρύπες» στις εισπράξεις, ο 52χρονος κατάφερε να του αποσπάσει συνολικά περισσότερα από 200.000 ευρώ.

Ο υπάλληλος, φέρεται να έχει παραδεχτεί τις πράξεις του, αρνείται όμως ότι αυτό γινόταν σε βάθος χρόνου και σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ότι το ποσό που έχει αφαιρέσει από το συρτάρι του ταμείου αγγίζει τα 200.000 ευρώ, όπως του αποδίδεται και κάνει λόγο για ένα ποσό της τάξης των 30.000 ευρώ σε διάρκεια ενός διμήνου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ