Κύπελλο ΕΠΣΗ: Πρόκριση του Αλμυρού 2-0 το Θρίαμβο Ανάληψης (φώτο)

Petite Perle 300×250

Με σκόρερ τον Άγγελο Χαιντίνι ο Αλμυρός πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ με το Μανώλη Σουτζή να δίνει την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή να αγωνιστούν και να αποδείξουν ότι ο έμπειρος προπονητής μπορεί να υπολογίζει σε αυτούς.

Πιο δυνατά μπήκε στο παιγνίδι ο Θρίαμβος και πίεσε την εστία του Γκόγκου με απανωτά κόρνερ χωρίς όμως να φτάσει στην επίτευξη κάποιου τέρματος.

Στο 3' κόρνερ του Μανουσάκης η γυριστή κεφαλιά του Κοκκινάκη έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 11' ο Γκούρο επιχείρησε σέντρα δυνατό σουτ του Μπάμπαλη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Γκόγκος.

Στο 17' λάθος έξοδος του Καλομοίρη ο Νικολακάκης σέντραρε και ο Χαιντίνι με ανάποδο ψαλιδάκι έκανε από κοντά το 0-1.

Στο 29' ο Πατινιώτης βρήκε τον Αρσενίδη σε ευνοϊκή θέση σούταρε αμέσως και ο Καλομοίρης έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης στο 52΄και πάλι ο Χαϊντίνι παραβίασε την εστία του Καλομοίρη και διαμόρφωσε το τελικό 0-2 για τον Αλμυρό .

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΆΛΗΨΗΣ: Καλομοίρης Κάτελας Μπάμπαλης Μανουσάκης Αργυρός Γκούρο Ε. Κούτουλας Κοκκινάκης Λαπιδάκης Γκίνι Γκούρο Τ.

ΑΛΜΥΡΟΣ: Γκόγκος Θεοδωράκης Νικολακάκης Χαιντίνι (65΄ Αμαραντίδης) Αγαπάκης Φυτόπουλος (60΄ Βουϊδάσκης) Τσαγκαράκης Πατινιώτης 946΄ Κοιλιάρας) Έγκουεμ Μπάσικ (65΄ Κοκολογιαννάκης) Αρσενίδης (60΄ Φραγκουλάκης)

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ