Σύλλογος Μαλβαζία: Δωρεάν μαστογραφία στο Τσαλικάκι – Δώρο ζωής σε όλες τις γυναίκες

Petite Perle 300×250

Με σύνθημα «Η πρόληψη είναι στάση ζωής!» η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας Περιφέρειας Κρήτης συνεχίζει το ταξίδι της, με στόχο τη δημιουργία των σωστών πεποιθήσεων για την πρόληψη του καρκίνου του Μαστού.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών "Μαλβαζία" η Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας θα βρίσκεται την Παρασκευή 17 Μαρτίου στο Τσαλικάκι, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

Ο Σύλλογος Μαλβαζία και η πρόεδρος του, Ευγενία Μαζαράκη, με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας γιορτάζουν την σημερινή ημέρα με αυτό το ξεχωριστό δώρο ζωής.

Για να κλείσετε ραντεβού δίδεται το τηλέφωνο 6974 577 176 ή με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου Μαλβαζία.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και τα άτομα είναι περιορισμένα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Συλλόγου Μαλβαζία:

Χρόνια πολλά στις γυναίκες όλου του κόσμου, χρόνια μας πολλά καθημερινά!!
Η κινητή μονάδα μαστογραφίας έρχεται στο Τσαλικάκι μας στης 17 Μαρτίου από της 9 το πρωί έως της 2 το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου μας, για να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 6974577176 η με μήνυμα στη σελίδα του συλλόγου μας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και τα άτομα είναι περιορισμένα. ένα δώρο ζωής σε όλες τις γυναίκες!!! Ευχαριστούμε την περιφέρεια Κρήτης και τον περιφερειάρχη μας κ. Σταύρο Αρναουτάκη και ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Πρόληψης και Κινητών Μονάδων κ. Γιώργο Πιτσούλη, που είναι στο πλευρό μας!! 

Μαλεβίζι - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ