Κόμβος Τζωράκη: Συγκροτήθηκε η επιτροπή για την παρακολούθηση της δωρεάς

Petite Perle 300×250

Στις 7 Μαρτίου, με απόφαση του δημάρχου Μαλεβιζίου, Μενέλαου Μποκέα, έγινε η Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης Δωρεάς από την Εταιρεία «Αριάδνη Interconnection Μονοπρόσωπη ΑΕΕΣ» προς τον Δήμο Μαλεβιζίου για την υλοποίηση του έργου: «Κατασκευή του κόμβου (ROUNDABOUT) 3 (ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ) του έργου Ανάπλασης της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην ανατολική πλευρά του Οικισμού Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου».

Η απόφαση αυτή επί της ουσίας ανοίγει τον δρόμο για να ξεκινήσει η διαδικασία για την ανάθεση του έργου, μέσω της διαδικασίας που διέπει τις δωρεές (οι χρόνοι είναι πιο σύντομοι) και η οποία θα αποσαφηνιστεί επακριβώς το επόμενο διάστημα. Υπενθυμίζεται ότι για την εκτέλεση του συγκεκριμένου τμήματος της ανάπλασης της Ελευθερίου Βενιζέλου, έγινε δωρεά ύψους 900.000 ευρώ την οποία αποδέχτηκε η Οικονομική Επιτροπή στις 18 Ιανουαρίου.

Τακτικά μέλη της επιτροπής είναι:

  1. Γρηγοράκη Μαρία, Προϊσταμένη Τμ. ΗΜ έργων, Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας Δ. Μαλεβιζίου (εκ μέρους του δωρεοδόχου)
  2. Καμπάνη Αντιγόνη, Ειδική Σύμβουλος Δημάρχου Μαλεβιζίου (εκ μέρους του δωρεοδόχου)
  3. Πρινιωτάκης Νικόλαος, Πολιτικός Μηχανικός ΑΡΙΑΔΝΗ Α.Ε.Ε.Σ (εκ μέρους της δωρήτριας).

Αναπληρωματικά μέλη είναι:

  1. Σπανάκη Φωτεινή, Προϊσταμένη Τμ. Οδοποιίας Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δ. Μαλεβιζίου (εκ μέρους του δωρεοδόχου)
  2. Κόλλιας Δημήτρης, Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Μαλεβιζίου (εκ μέρους του δωρεοδόχου)
  3. Ρουμπάνης Χριστόφορος Πολιτικός Μηχανικός ΑΡΙΑΔΝΗ Α.Ε.Ε.Σ (εκ μέρους της δωρήτριας)

Το έργο της Επιτροπής είναι:
α) η οικονομική αξιολόγηση των τεχνικών προδιαγραφών που θα καταρτιστούν με επιμέλεια, ευθύνη και δαπάνη της δωρεοδόχου,
β) η τυχόν προσθήκη κριτηρίων τεχνικής καταλληλόλητας ή επαγγελματικής ικανότητας ή οικονομικής και χρηματοοικονομικής επάρκειας για τους υποψηφίους φορείς υλοποίησης.
γ) η έρευνα αγοράς μετά από διαδικασία που θα προσδιορίσει η Επιτροπή, η συλλογή προσφορών από φορείς υλοποίησης και η εισήγηση κατάλληλου φορέα ή αγαθού και η υποβολή του στον δωρητή προς έγκριση μαζί με δύο άλλες τουλάχιστον προσφορές.
δ) η υποβολή συγκριτικών στοιχείων τιμών από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, εφόσον ζητηθεί από την δωρήτρια,
ε) η εφαρμογή κανόνων ακεραιότητας των διαδικασιών επιλογής αγαθού και οικονομικού φορέα που θα αποφασιστούν,
στ) η εξέταση των προσφορών με σκοπό την ανάδειξη της πλέον συμφέρουσας και καταλληλότερης για τους σκοπούς της δωρεάς προσφοράς,
ζ) η επανάληψη της διαδικασίας, εφόσον ζητηθεί από την δωρήτρια Εντός πέντε (5) ημερών από την τμηματική ή εν όλω, προσωρινή ή οριστική παραλαβή του έργου και την πιστοποίησή της από τη δωρεοδόχο, η επιτροπή θα συνεδριάσει για να προβεί σε σχετικό έλεγχο και βεβαίωση της ολοκλήρωσης του αντιστοίχου τμήματος της αντισταθμιστικής δράσης ή στο σύνολό της, όπως περιγράφεται στο άρθρο 5 της με αρ. πρωτ. Δ. Μαλεβιζίου 1092/26-01-2023 υπογεγραμμένης Σύμβασης Δωρεάς. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και φέρει ΑΔΑ: ΨΤΤΦΩΛΣ-ΛΘΠ.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ