Με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Petite Perle 300×250

Στα γραφεία της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, βρέθηκε ο Φραγκίσκος Παρασύρης, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιώργο Σφακιανάκη, τη Γραμματέα κ. Μπαντουβά Μαρία και με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Από τον Πρόεδρο της Ένωσης τέθηκαν τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν τους Λιμενικούς της Ανατολικής Κρήτης, μεταξύ των οποίων η αναγνώριση της στρατιωτικής θητείας για τους Λιμενικούς, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν εργασιακά και μισθολογικά θέματα, όπως η αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος, η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του Λιμεναρχείου, η επίλυση του θέματος σχετικά με τα οδοιπορικά και η αύξηση των οργανικών θέσεων στο Λιμεναρχείο Ηρακλείου. Από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος τέθηκε η επιτακτική ανάγκη για την αναβάθμιση του εξοπλισμού των σκαφών και των επιχειρησιακών μέσων που έχει στη διάθεσή του το Λιμενικό Σώμα.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Φραγκίσκος Παρασύρης ευχαρίστησε και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος αναφέροντας  πως  «από τη Γαύδο μέχρι το Καστελόριζο και από τη Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα το Λιμενικό Σώμα υπερασπίζεται τα θαλάσσια σύνορα της χώρας. Σε καθημερινή βάση οι Λιμενικοί σε έναν δύσκολο αγώνα απέναντι σε διακινητές λαθρομεταναστών, επιδεικνύουν ιδιαίτερο θάρρος στον αγώνα για να διασώσουν ανθρώπινες ζωές, αλλά και για να υπερασπιστούν τα σύνορα της Ελλάδας». Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, όπως τόνισε ο Φραγκίσκος Παρασύρης «στέκεται δίπλα στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος», ενώ ο ίδιος δεσμεύτηκε να συμβάλλει προσωπικά, στην εκπλήρωση των ζητημάτων που απασχολούν τους Λιμενικούς, είτε αυτά αφορούν εργασιακά και μισθολογικά ζητήματα, είτε αφορούν την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των τεχνικών μέσων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ