Αυστηρή απάντηση ΠΑΟΚρουσώνα στις αιτιάσεις της Χερσονήσου

Petite Perle 300×250

Αγαπητοί φίλοι διοικούντες της χερσονήσου :

Ζητούμε επίσημα το Video του σημερινού αγωνα ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΠΑΟΚ για να δει η κοινή γνώμη και το ποδοσφαιρικό Ηράκλειο τους τραμπουκισμούς για τους οποίους αναφέρεστε ΕΝΤΟΣ του Αγωνιστικού χώρου σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξεδώσατε αργά χθες το απόγευμα .

Για την ένταση του 20' λεπτου στην οποία και αναφέρεστε να δούμε από κοινού τις πράξεις και τις χειροδικίες αξιωματούχου του γηπέδου εις βάρους του πάγκου μας και συγκεκριμένα εναντίον του προπονητή μας Κ. ΚΡΑΣΑΝΑΚΗ ΒΑΣΙΛΗ . Απαιτούμε την δημόσια συγνώμη της πέρα για πέρα ανυπόστατης και συκοφαντικής ανακοίνωσης εναντίον του σωματείου μας η οποία έχει ως σκοπό την δυσφήμιση και τον εξευτελισμό τόσο του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας καθώς και των ανθρώπων που την υπηρετούν

Εάν δεν δοθεί το video της σημερινής αναμέτρησης καθώς και η φάση του 20' ΛΕΠΤΟΥ στην δημοσιότητα εντός 24 ωρών ο ΠΑΟΚ θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες που του επιτρέπει ο νόμος για μηνύσεις και αγωγές .Δεν θα παίζει κανένας με τον ιδρώτα και τον κόπο των ΑΘΛΗΤΩΝ των ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ και της κοινωνίας του ΚΡΟΥΣΩΝΑ που μοχθούν καθημερνά .

Απορούμε αν ο κύριος που έγραψε την ανακοίνωση ήταν σήμερα στο γήπεδο .

Τέλος ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους φίλους της χερσονήσου για την άψογη φιλοξενία προς τους φιλάθλους της ομάδας μας !

ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ