Χιτσοκικό φινάλε η Αγία Βαρβάρα 1-2 τους Νέους του Αλμυρού (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Οι Νέοι Αλμυρού υποδέχτηκαν την Αγία Βαρβάρα για την Α2 κατηγορία της ΕΠΣΗ στην 17η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο .

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο Α' ημίχρονο έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπου έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Οι Νέοι Αλμυρού στο 32' έφτασαν πολύ κοντά να προηγηθούν όταν ο Καναβάκης πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Δαμιανάκης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 53' ο Παπαδομιχελάκης εκτέλεσε φάουλ ο Μαρής με κεφαλιά εκμεταλεύτηκε λάθος έξοδο του Παγωμένου και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 0-1 της Αγίας Βαρβάρας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 62' ο Καρτάκης τροφοδότησε τον Καναβάκη ο οποίος με άψογο διαγώνιο συρτό σουτ νίκησε το Δαμιανάκη και ισοφάρισε 1-1 για τους Νέους Αλμυρού.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 65' φάουλ του Γιαλιτάκη από αριστερά ο Ανδρικάκης σηκώθηκε μόνος αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο 77' ατομική προσπάθεια και σουτ του Χασουράκη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Παγωμένος.

Στο 86' σε μια φάση με πολύ δυνατό μαρκάρισμα του Μαρή της Αγίας Βαρβάρας στον Τζαγκαράκη του Αλμυρου δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση και σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο από τις δύο ομάδες με πεντάλεπτη διακοπή προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά την φασαρία που έγινε.

Λίγο αργότερα όταν ηρέμησαν ο διαιτητής απέβαλλε με κόκκινη κάρτα τον Μαρή από την Αγία Βαρβάρα και τον τερματοφύλακα Παγωμένο από τους Νέους Αλμυρού .

Βγήκε ο Τζαγκαράκης από τους Νέους Αλμυρού και μπήκε ο τερματοφύλακας Βασιλάκης στο 86΄λεπτό για να υπερασπιστεί την εστία μετά την κόκκινη κάρτα και την αποβολή του Παγωμένου.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Γιαλυτάκης δέχτηκε το μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Βασιλάκη, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς όμως μετά απο υπόδειξη του βοηθού έδειξε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηγεωργίου 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Μετά την εκτέλεση του πέναλτυ ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα .

Σε εκείνη την φάση δέχτηκε πολλά και έντονα παράπονα των γηπεδούχων τόσο από μέλη της διοίκησης και ποδοσφαιριστών για τις αποφάσεις του .

Νέοι Αλμυρού: Παγωμένος,Στρατάκης,Αρβανίτης,Παρασκάκης,Κοκολογιαννάκης,Καργάκης, Καναβάκης,Μάστος,Πιπεράκης,Ρούκος(72' Δάλλας),Τζαγκαράκης(86' Βασιλάκης)

Αγία Βαρβάρα: Δαμιανάκης,Δουκιαντζάκης,Παπαδομιχελάκης(74' Καμπάνης) ,Ανδρικάκης,Μαρής,Σαϊτάκης(80' Καρακωνσταντάκης), Γιαλυτάκης,Κουκλίδης,Χατζηγεωργίου,Χασουράκης,Σόρρα

Αθλητικά - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ